x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Enel: Toate localităţile din Ilfov sunt alimentate; o singură localitate afectată, în judeţul Giurgiu

Enel: Toate localităţile din Ilfov sunt alimentate; o singură localitate afectată, în judeţul Giurgiu

07 Ian 2017   •   14:20
Enel: Toate localităţile din Ilfov sunt alimentate; o singură localitate afectată, în judeţul Giurgiu

Toate localităţile din judeţul Ilfov erau alimentate cu energie electrică la ora 16:00, iar în judeţul Giurgiu doar localitatea Drăgănescu mai era afectată de problemele provocate vineri de ninsori şi viscol, informează Enel România.

De asemenea, în Bucureşti există deranjamente punctuale pentru soluţionarea cărora intervin echipele E-Distribuţie Muntenia.

"Din cauza condiţiilor meteo deosebite - Cod portocaliu de ninsori şi viscol, rafale de vânt puternic (până la 85 km/h) şi ger - au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Muntenia. Din timpul nopţii, echipele E-Distribuţie au intervenit pentru a remedia avarii apărute în judeţul Giurgiu şi în judeţul Ilfov", afirmă compania

Potrivit sursei citate, vineri, la ora 16:00, toate localităţile din judeţul Ilfov erau alimentate, iar în judeţul Giurgiu erau nealimentate parţial nouă linii electrice aeriene de medie tensiune şi 20 posturi de transformare, fiind afectată o singură localitate - Drăgănescu.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi şi conductori rupţi, chiciură depusă pe elemente de reţea.

"În pofida condiţiilor meteo severe şi condiţiilor de circulaţie rutieră dificile, echipele E-Distribuţie Muntenia şi ale contractorilor companiei sunt pregătite pentru a interveni în cel mai scurt timp şi a restabili alimentarea cu energie electrică a consumatorilor. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent, şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuţie Muntenia", adaugă Enel România.

Sursa: AGERPRES

×