x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eugen Iacobescu: Un martor-cheie în dosarul ALRO va face dezvăluiri

Eugen Iacobescu: Un martor-cheie în dosarul ALRO va face dezvăluiri

23 Iul 2014   •   20:20
Eugen Iacobescu: Un martor-cheie în dosarul ALRO va face dezvăluiri

Procurorul Iacobescu a anunţat la Antena 3 că, în curând, un martor/cheie în dosarul ALRO, care ştie absolut tot despre când s-au dus şi s-au luat banii în acest caz, este dispus să vorbească.

În acest dosar este vorba despre un posibil trafic de influenţă în favoarea producătorului de aluminiu ALRO Slatina pentru accesul la energie ieftină şi privatizarea firmei.
Fostul ministru al Economiei Codruţ Şereş a declarat că “valize cu bani erau duse de la ALRO Slatina către Administraţia Prezidenţială, unde erau preluate de anumiţi consilieri, unul dintre aceştia fiind Theodor Stolojan”.

Eugen Iacobescu: Domnul Badea, nu peste mult timp vă voi da un martor cheie care ştie exact cum s-a făcut cu aluminiul, cu ALRO. Am un martor cheie care ştie absolut tot, tot, tot. Câţi bani sau dat... Tot, tot, tot ştie acel martor.

Mircea Badea: Şi e dispus să vorbească?

Eugen Iacobescu: Da, cred că e dispus.

Mihai Gâdea: Confirmă investigaţiile din dosarul “ALRO”?

Eugen Iacobescu: Sigur, ştie absolut tot. Ce trebuia făcut, ce nu s-a făcut. Cum s-au luat banii, când s-au dus. Tot, tot, tot. (...) Chiar dacă nu mai sunt acele înregistrări, sau probabil or fi, eu nu cred că SRI nu le mai are. Dar ştiu, am stat de vorbă cu omul şi mi-a spus: “Ai răbdare, dacă mă duci, voi vorbi”.
__________________

Citiţi şi:
Dosarul ALRO, închis. Udrea, mai curată


×