x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EXPLOZIE într-un bloc din Floreşti: 16 apartamente au fost afectate, nu există victime

EXPLOZIE într-un bloc din Floreşti: 16 apartamente au fost afectate, nu există victime

02 Iul 2013   •   08:11
EXPLOZIE într-un bloc din Floreşti: 16 apartamente au fost afectate, nu există victime

O explozie puternică a avut loc, în noaptea de luni spre marţi, într-un bloc din localitatea clujeană Floreşti, 16 apartamente fiind afectate, iar şase maşini avariate, fără a exista victime, anunţă Mediafax. Explozia a avut loc într-un imobil de pe strada Gheorghe Doja din localitatea Floreşti, în jurul orei 02.00, într-un apartament situat la parter. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, explozia a fot urmată de un incendiu.

Conform sursei citate, 16 apartamente au fost avariate, iar şase maşini parcate în faţa imobilului au fost afectate de suflul exploziei, fără a exista victime.

Pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă. Proprietara unuia dintre apartamentele afectate de explozie, care nu era acasă, a suferit un atac de panică în momentul în care a văzut ce s-a întâmplat, ea având nevoie de îngrijiri medicale.

În urma exploziei, locatarii din bloc au ieşit afară, iar pompierii au oprit alimentarea cu gaz şi energie elecrică, în prezent lucrându-se la cercetarea cauzelor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat pentru Mediafax, că imobilul unde a avut loc explozia este format din parter şi un etaj, având mai multe apartamente. În apartamentul unde a avut loc explozia proprietarii nu erau acasă.

×
Subiecte în articol: explozie bloc floresti cluj victime incendiu