x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Femeie găsită în pădurea Băneasa aproape înghețată

Femeie găsită în pădurea Băneasa aproape înghețată

29 Dec 2014   •   12:04
Femeie găsită în pădurea Băneasa aproape înghețată
Sursa foto: Femeie găsită în pădurea Băneasa aproape înghețată

Femeia găsită în pădurea Băneasa a fost transportată la spitalul Elias, unde este asistată medical, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile, a precizat că femeia a fost depistată de echipajele de salvare în stare conştientă, dar aproape în şoc hipotermic. Vasile a mai spus că femeia a fost găsită într-un imobil părăsit la aproximativ 350 m în pădure, după ce a sunat la 112.

"Femeia a sunat la 112 spunând că se află în pădurea Băneasa, îngheţată şi că nu ştie să precizeze un punct de reper. Imediat au fost trimise cele mai apropiate resurse, două echipaje de pompieri şi unul SMURD. Au fost alertate şi trimise alte cinci echipaje de pompieri, inclusiv Detaşamentul Special de salvatori. Din cauza suprafeţei mari, s-a dispus sectorizarea zonei şi constituirea de echipe mixte de căutare şi salvare formate din pompieri, jandarmi şi poliţişti. Au fost mobilizate şi două echipaje canine", a explicat oficialul ISU Bucureşti.

Luni dimineaţă s-a desfăşurat o acţiune de căutare/salvare în zona Pădurii Băneasa unde o femeie aflată singură într-o locuinţă a solicitat ajutor prin 112, spunând că este îngheţată, dar fără a indica exact unde se află.

Peste 50 de jandarmi, pompieri şi poliţişti au participat la această intervenţie, femeia fiind găsită într-o casă abandonată.

×