x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiica şefului CJ Prahova, urmărită penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani

Fiica şefului CJ Prahova, urmărită penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani

05 Noi 2013   •   14:13
Fiica şefului CJ Prahova, urmărită penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani

Andreea Cosma, fiica preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, este urmărită penal într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, în care prejudiciul este de 35 de milioane de euro. Este vorba despre acelaşi dosar în care este anchetat fostul angajat SGG Marcel Păvăleanu.

Surse judiciare au declarat pentru Jurnalul Prahovean că vineri procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au audiat-o pe Andreea Cosma, în dosarul de evaziune fiscală în care a fost arestat fostul consilier guvernamental Marcel Păvăleanu. Aceleaşi surse au declarat că procurorii au dispus începerea urmăririi penale pentru evaziune fiscală şi spălare de bani împotriva Andreei Cosma, fiind decisă şi instituirea sechestrului asigurator asupra conturilor cabinetului notarial pe care fiica preşedintelui CJ îl deţine.

În replică, tatăl acuzatei susţine că nu ştie nimic despre acest caz, nu cunoaşte problema. "Eu nu ştiu nimic, fata mea este plecată în concediu în China şi vine pe data de 9. Mie nu mi-a spus nimic, nu cunosc nimic. Nu cunosc problema, când vine o întreb", a spus preşwedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Pe 19 octombrie judecătorii Tribunalului Prahova au decis arestarea pentru 29 de zile a lui Marcel Păvăleanu, fost consilier guvernamental. Acesta a fost reţinut de procurorii de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti sub suspiciunea săvârşirii infracţiunilor de spălare de bani şi evaziune fiscală.

 

×