x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiica unui politician din Sălaj a MURIT într-un accident

Fiica unui politician din Sălaj a MURIT într-un accident

04 Aug 2015   •   15:19
Fiica unui politician din Sălaj a MURIT într-un accident

Mihaela Biriș, de 18 ani, fiica lui Gavril Biriș, fost consilier județean PSD și om de afaceri din Șimleu Silvaniei, și-a pierdut viața luni dimineață într-un grav accident petrecut la ora 6.00 la intrarea în Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G, potrivit graiulsalajului.ro.

Tânăra se afla pe scaunul din dreapta față al autoturismului Dacia Logan care s-a lovit de un cap de pod într-o curbă periculoasă. În autoturismul înmatriculat în Arad, condus de Virgil Popa, de 19 ani, din Șimleu Silvaniei, se mai aflau încă două tinere, Olimpia Popa, de 16 ani, și Olivia Drăgan, de 18 ani. Potrivit unor surse neoficiale, cei patru tineri se întorceau de la Festivalul UNTOLD, desfăşurat la Cluj.

Mihaela Biriș a murit, în ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță, care a încercat resuscitarea victimei timp de o oră. Avea grave leziuni la cap, politraumatisme și artere rupte. 

Inspectoratul de Poliție Județean informează că accidentul s-a produs din cauză că șoferul a adormit la volan, a pătruns pe contrasens, a părasit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Martori oculari au spun că autoturismul a intrat cu viteză pe porțiunea de drum periculos, în curbă și în pantă.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele lui Virgil Popa, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident