x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul lui Miron Cozma, condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare

Fiul lui Miron Cozma, condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare

24 Sep 2013   •   10:21
Fiul lui Miron Cozma, condamnat la un an și patru luni de închisoare cu suspendare

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor Miron Cozma, a fost condamnat de Judecătoria Petroşani la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, după ce în urmă cu câteva luni a fost prins băut la volan şi a refuzat recoltarea de probe biologice.

Prima instanţă, respectiv Judecătoria Petroşani, l-a găsit vinovat pe Dan Cozma, pe care l-a condamnat la închisoare cu suspendare, anunţă Mediafax. Potrivit portalului Judecătoriei Petroşani, Dan Cozma a primit un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de încercare de trei ani şi patru luni.

Decizia instanţei nu este definitivă, iar Cozma are zece zile la dispoziţie pentru a face recurs.

Dan Cozma, în vârstă de 32 de ani, a fost prins, la începutul lunii iunie, conducând o maşină prin Petroşani după ce consumase băuturi alcoolice. În urma testării alcooltest, aparatul a înregistrat o alcoolemie de 0,89 la mie. Dan Cozma a fost dus ulterior la Spitalul de Urgenţă Petroşani, însă a refuzat să îi fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În aceste condiţii, pe numele lui Dan Cozma a fost întocmit dosar penal.

×