x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul lui Vlădan şi şefa coaforului de la Perla, audiaţi

Fiul lui Vlădan şi şefa coaforului de la Perla, audiaţi

de Mara Raducanu    |    13 Mar 2012   •   21:00

Bogdan Cristian Vladan, fiul po­li­tis­tului care a impuscat doua persoane – pe sotia sa Florina si pe casiera de la coaforul Perla, ranind alte sase – si sefa salonului unde a avut loc atacul armat au fost chemati ieri la audieri de catre anchetatori. Tanarul a ajuns la Parchetul General in jurul orei 10:30, dar a intrat fara sa fie recunoscut de jurnalisti. Cand a iesit de la audieri, Bogdan Vladan a luat-o la fuga pentru a evita in­tre­barile reporterilor care il asteptau.

La scurt timp dupa ce baiatul criminalului a parasit sediul Parchetului General, la audieri s-a prezentat si sefa coaforului Perla. Gheorghe Vladan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, a fost adus, luni la pranz, la Curtea de Apel Bucuresti, el anuntand instanta ca isi retrage recursul la decizia de arestare preventiva. Acesta a spus in fata instantei ca nu intelege de ce a fost adus. 'Nu stiu de ce mai are loc acest proces. Este totul clar, nu mai am nimic de adaugat, imi retrag recursul.'

Tot luni, Vladan a fost dus la Institutul National de Medicina Legala (INML) pentru expertiza psihiatrica solicitata in dosarul lui. Dupa atacul armat de la coaforul Perla au iesit la iveala mai multe nereguli privind imprejurarile in care Gheorghe Vladan a fost angajat in Ministerul de Interne (MAI). Gabriel Berca, ministrul de Interne, a anuntat ca in urma anchetei Corpului de Control al Ministerului l-a demis pe seful Directiei Medicale din cadrul MAI, Venceron Vlasceanu, in locul acestuia fiind imputernicit Cornel Manoil Mandrut. Ministrul Berca a anuntat si ca ancheta Corpului de Control a relevat nereguli la concursul de angajare a lui Gheorghe Vladan in minister, in anul 2006.

Potrivit lui Berca, in 2007, atunci cand Vladan a fost incadrat ca agent de politie, de la dosarul barbatului lipsea fisa postului, iar el nu detinea permis de conducere categoria D. In plus, sunt cer­cetati si ofiteri ai Sectiei 14 Politie – unde sotia lui Vladan a depus plangere in care informa ca sotul sau o ameninta cu moartea, ca simte ca ii sunt numarate zilele si ca acesta detinea o arma.

×
Subiecte în articol: observator