x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florian Bodog, despre a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19: A debutat maxim cu stângul

Florian Bodog, despre a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19: A debutat maxim cu stângul

18 Ian 2021   •   10:37
Florian Bodog, despre a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19: A debutat maxim cu stângul

Senatorul PSD Florian Bodog critică modul în care a început etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19, despre care spune că „a debutat maxim cu stângul”, scrie  Mediafax

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog spune, la RFI, că își dorește ca întreaga campanie să fie un succes, dar taxează modul în care este organizată a doua etapă.

„Vineri dimineața, platforma de programare nu funcționa și în același timp nici numărul de telefon pus la dispoziție de autorități nu a putut fi accesat. Nu a fost cel mai bun semnal pentru nimeni. Pe de altă parte, având în vedere faptul că această a doua campanie de vaccinare se adresează persoanelor cu vârsta peste 65 de ani și persoanelor cu boli cronice, această înscriere putea fi pornită de cel puțin o săptămână, în așa fel încât să nu se producă acest blocaj”, a spus Bodog.

Fostul ministru al Sănătății consideră că etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a debutat cu stângul.

„Maxim cu stângul. Și din punct de vedere al comunicării. Ieri (duminică – n.r.), de exemplu, vedeam un comunicat oficial al STS-ului, care spunea că s-au înscris pe platformă în jur de 200.000 de persoane, după care Guvernul a spus că s-au înscris peste 300.000. Toate aceste lucruri ridică semne de întrebare și dau apă la moară celor care vin cu mesaje antivacciniste”, adaugă social-democratul.

Senatorul PSD spune că personal și-ar dori ca în final campania de vaccinare anti-Covid-19 să fie un succes.

„Da, îmi doresc să fie un succes. Dacă campania de vaccinare este un succes și se imunizează o mare parte din populația României, practic riscul de îmbolnăvire scade”, mai spune fostul ministru al Sănătății.

 

×
Subiecte în articol: Florian Bodog