x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Cîțu: Dacă vrem să avem o campanie de vaccinare de succes și vrem să scăpăm de pandemie, trebuie să respectăm regulile impuse

Florin Cîțu: Dacă vrem să avem o campanie de vaccinare de succes și vrem să scăpăm de pandemie, trebuie să respectăm regulile impuse

03 Mar 2021   •   13:00
Florin Cîțu: Dacă vrem să avem o campanie de vaccinare de succes și vrem să scăpăm de pandemie, trebuie să respectăm regulile impuse
Sursa foto: Hepta

Premierul Florin Cîțu a afirmat, miercuri, că este important să fie respectate toate regulile impuse pentru a avea o campanie de vaccinare de succes și pentru a scăpa de pandemie.

„Dacă vrem să avem o campanie de vaccinare de succes și vrem să scăpăm de pandemie trebuie să respectăm toate regulile impuse. Purtatul măștii în spațiul public, am văzut deja foarte foarte mulți oameni care s-au relaxat și nu mai poartă mască în spațiul public.

Este foarte important să purtăm mască în spațiul public și fac un apel și la MAI. O să vorbesc cu domnul Lucian Bode să mă asigur că vom avea mai mulți lucrători ai MAI care să-și facă treaba.

Văd peste tot – pe stradă, în metrou – oameni care nu poartă mască. Nu putem să ne permitem așa ceva în acest moment, nu ne putem relaxa”, a afirmat Cîțu.

De asemenea, premierul a precizat, la vaccinarea persoanei cu numărul 1 milion, că ținta rămâne aceea de a avea 10,4 milioane de români vaccinați în septembrie.

„Campania de vaccinare merge bine. Suntem în top în Europa, în primele trei locuri", a declarat Florin Cîțu.

×