x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Dumitrescu, despre moartea Regelui Mihai: "Poporului i-au fost furate singura speranţă şi ultimul rege

Florin Dumitrescu, despre moartea Regelui Mihai: "Poporului i-au fost furate singura speranţă şi ultimul rege

16 Dec 2017   •   22:10
Florin Dumitrescu, despre moartea Regelui Mihai: "Poporului i-au fost furate singura speranţă şi ultimul rege
Sursa foto: Mihai Stetcu/Mihai Stetcu

Florin Dumitrescu a transmis un mesaj emoționant pe o rețea socială înainte de înmormântarea Regelui Mihai de la Curtea de Argeș. Acesta și-a exprimat regretul față de pierderea unui mare om care a făcut istorie în țara noastră. 

„A murit Regele! Poate o să spuneţi că nu a fost rege pentru că nu a avut ţara sau că sângele lui albastru nu era sânge de român, dar părerea mea şi părerea generală este că regelui i-a fost furată ţara şi poporului i-au fost furate singura speranţă şi ultimul rege, iar sângele lui albastru trăia mai româneşte în exil, cu siguranță mai românește decat mulţi români care şi-au bătut joc de trecutul bunicilor noştri, de prezentul nostru şi viitorul copiilor noştri.

Mă înclin în onoarea Regelui, a amintirii lui şi mă voi asigura că fetele mele vor înţelege cum stă treaba cu societatea în care trăim şi cu trecutul ei, iar când vor fi mari vor decide ele singure în ce țară vor să trăiască și să își plătească taxele! Drum bun, Majestate!”, a scris Chef Florin Dumitrescu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: florin dumitrescu