x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fosta judecătoare Geanina Terceanu, prima declarație de pe patul de spital: „Nu știu cum am scăpat. Normal trebuia să mor!”

Fosta judecătoare Geanina Terceanu, prima declarație de pe patul de spital: „Nu știu cum am scăpat. Normal trebuia să mor!”

01 Mai 2017   •   22:44
Fosta judecătoare Geanina Terceanu, prima declarație de pe patul de spital: „Nu știu cum am scăpat. Normal trebuia să mor!”

Fosta judecătoare Geanina Terceanu a intrat în intervenție telefonică la Sinteza zilei, de la Antena 3, unde a vorbit, de pe patul de spital, despre accidentul în care a fost implicată. 

”Am văzut moartea cu ochii, nu știu cum am scăpat. Normal trebuia să mor!  (...) Viteza cumulată a fost de 150 la oră. Ne-am răsturnat de două ori cu mașina. A revenit la poziția inițială. Am fost conștientă. Pe seară mi-au zis doctorii că am hemoragie internă la stomac și m-au băgat de urgență la operație”, a povestit aceasta, la Antena 3, declarând că a fost conștientă în timpul accidentului.

 

Geanina Terceanu a precizat, la Antena 3, că i s-a tăiat din intestinul subțire aproximativ 40 cm iar medicii i-au spus că are o fractură de stern.

×
Subiecte în articol: geanina terceanu