x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fosta soție a lui Condrea: era ofițer SIE

Fosta soție a lui Condrea: era ofițer SIE

de Diana Scarlat    |    27 Mai 2016   •   11:06
Fosta soție a lui Condrea: era ofițer SIE

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a declarat ieri că patronul Hexi Pharma era agent al Serviciului de Informații Externe (SIE) și că era filat în permanență. El ar fi dat bani la DIPI pentru a beneficia de protecţie... în trafic.

Fosta soție a patronului Hexi Pharma a înșirat în declarații toate serviciile secrete din România, dar și CIA, spunând că scandalul dezinfectanților și al șpăgilor ar avea legătură inclusiv cu Comisia de Sănătate din Camera Deputaţilor – declarații infirmate de toți cei indicați. Laura Georgescu a declarat că deține liste cu persoanele care primeau șpagă de la firmă. Șpaga de la Hexi ar fi mers, în proporție de 30%, la directorii spitalelor, iar banii se împărțeau, ajungând de la directorul general până la asistenta șefă. Flori Dinu, director executiv al companiei, a declarat că nu este nimic adevărat în ceea ce o privește, după ce, atât un medic al unui spital, cât și fosta soție a lui Dan Condrea au indicat-o ca responsabilă cu distribubirea plicurilor cu bani. Ancheta se extinde în scandalul dezinfectanților diluați, iar polițiștii au reluat ieri perchezițiile la sediul firmei.

Între timp au apărut noi martori ai accidentului, iar declarațiile devin contradictorii. Între mărturiile aflate în contradicție sunt cele ale Ulianei Ochinciuc – a doua soție a lui Dan Condrea - și ale martorei care a sunat la 112: Uliana a declarat că vorbea cu el la telefon în momentul accidentului, convorbirea s-a-ntrerupt, apoi a sunat în continuare disperată, dar martora spune că telefonul a sunat prima oară după 30 de minute.

 

Laura Georgescu a afirmat că a fost sunată și amenințată de un agent CIA care i-a spus să nu mai dea declarații, pentru că va avea de suferit.

 

×