x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul ministru al Justiției Rodica Stănoiu: „Dacă au existat dosare făcute la comandă, probabil au existat și dosare care s-au închis la comandă”

Fostul ministru al Justiției Rodica Stănoiu: „Dacă au existat dosare făcute la comandă, probabil au existat și dosare care s-au închis la comandă”

30 Mai 2017   •   21:24
Fostul ministru al Justiției Rodica Stănoiu: „Dacă au existat dosare făcute la comandă, probabil au existat și dosare care s-au închis la comandă”

Rodica Stănoiu, fostul ministrul al Justiției, a oferit un interviu în exclusivitate în emisiunea Sinteza Zilei, în care a vorbit despre arhiva SIPA și despre dosarele făcute la comandă.

„Aș vrea să încep cu câteva precizări. În momentul ăsta când Europa trece prin clipe dificile și noi la fel, decredibilizarea serviciilor este un lucru grav. Lucrurile trebuie spuse, dar situția este dificilă. Mici modificări, pentru că am văzut că sunt foarte mulți vorbăreți care aruncă vorbe, minciuni și defăimări care trebuie spuse în aria lor. Dacă au existat dosare făcute la comandă, probabil au existat și dosare care s-au închis la comandă. Eu aș invita pe unii dintre ei la decență. (...) Nu era numai această comandă, cei care erau alarmați că nu s-au cercetat toate dosarele cu mine, eu am fost de șapte ori la DNA”, a declarat fostul ministru.

×
Subiecte în articol: rodica stanoiu