x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali, in LIBERTATE: "Eu caut mantuire. Toata averea mea o dau lui Hristos"

Gigi Becali, in LIBERTATE: "Eu caut mantuire. Toata averea mea o dau lui Hristos"

29 Mar 2015   •   12:53
Gigi Becali, in LIBERTATE: "Eu caut mantuire. Toata averea mea o dau lui Hristos"

Aflat in libertate, intr-o permisie de cinci zile in afara penitenciarului, Gigi Becali a mers la biserica, s-a rugat, a aprins lumanari pentru iertarea pacatelor si a stat de vorba cu presa, dupa aproximativ un an de tacere.

"Cel mai mult ma intereseaza Hristos si nimic mai mult. Am venit la biserica, am aprins o lumanare. Tot ce regret este ca nu pot ajuta fetele. Vreau sa se termine odata calvarul asta. Eu sunt bine. Dar ce sa fac cu fetele mele? Asta e regretul meu, ca nu le pot ajuta. Plang fetele mele si nu le pot ajuta", a declarat Becali.

"S-au terminat toate. Viata mea am sters-o cu buretele si am inceput alta. Eu caut mantuire. Toata averea mea o dau lui Hristos. Mie mi-e rusine de ceea ce vad, din ce am facut eu. Nu sunt mandru de ceea ce faceam. Eu sunt de acum Gheorghe Becali si nu mai tin minte nimic. Eu nu fac rau la nimeni. Eu am primit temnita cu dragoste. Am invatat ce inseamna mantuirea. Ce conteaza doi ani de lipsire de libertate, pe langa viata vesnica?", le-a mai spus Becali jurnalistilor

×