x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gimnasta Larisa Iordache, testată pozitiv la COVID-19

Gimnasta Larisa Iordache, testată pozitiv la COVID-19

28 Oct 2020   •   13:55
Gimnasta Larisa Iordache, testată pozitiv la COVID-19

Gimnasta Larisa Iordache a anunţat, pe pagina sa de Facebook că a fost testată pozitiv la COVID-19 şi a intrat în izolare pentru două săptămâni.

''Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană ... pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după trei ani! Pregătită, cu ambiţie şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum... după un test pozitiv la COVID -19. M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a rămâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medicul'', a afirmat Larisa Iordache în reţeaua de socializare amintită.

''Îmi pare foarte rău pentru această veste... ajunsesem în formă, gata de a arăta tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viaţa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă ştie cum să se dea peste cap şi să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc linişte!
Ceea ce vă doresc tuturor! PS... Sper să ne vedem la Naţionale!'', a mai scris gimnasta de 24 de ani.

 

×
Subiecte în articol: larisa iordache