x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grădina de Vară, în mai

Grădina de Vară, în mai

de Claudia Daboveanu    |    29 Apr 2011   •   17:57
Grădina de Vară, în mai

163061-037.jpgDoamnelor şi domnilor! La Bulivar, în miez de primăvară, vă pregătim cu consideraţiune cel mai înflorit şi înfloritor eveniment al anului! Prilej de încântare pentru ochi şi răsfăţ pentru simţuri, moft necesar anticriză, Grădina de Vară reînvie în Herăstrău. În fiecare zi între 12 şi 15 ale lunii Florar, de dimineaţă (10:00) la ceasurile serii (20:00), cu intrarea liberă.

Micul Paris de pe vremea romanţelor reînvie... Vreme de patru zile, predilecţia spre plimbare şi galanterie au să fie satisfacute de cea mai cochetă expoziţie de flori à la Belle Epoque.

Chiar dacă n-o să avem jobene şi monoclu şic, bătăi cu flori şi velocipede la Şosea, aleile umbrite şi răcoroase şi băncuţele însorite ale Parcului Herăstrău vă aşteaptă. Pe lângă ele, toate lucrurile cu dichis care fac dintr-o grădină şi o casă pur şi simplu... „acasă”: flori, seminţe de flori şi material săditor, îngrăşăminte, gazon, maşini şi aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru grădinărit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru grădină, parasolare, corpuri de iluminat şi servicii profesionale de decorare a grădinii. Toate astea în perioada anului cea mai potrivită pentru primenit şi sădit grădinile... şi sufletele... burgheziei răsfăţate. Anual, peste 5.000 de muşterii amorezaţi de frumos, lume bună – domni cu bastoane elegante, doamne şi domniţe cu pălării largi şi umbreluţe, specialiştii din domeniu vizitează expoziţia, devenită tradiţie pentru bucureşteni.

Pregătim anunţuri la gazete, reportaje savuroase în revistele mondene, discuţii la radio şi la tv, precum şi fluturaşi, afişe şi pancarte, ca să afle tot „boboru’”.

De-a lungul vremii, printre participanţi s-au numărat peste 100 de cinstiţi comercianţi şi negustori, firme din întreaga Românie şi din străinătăţuri, mărci faimoase şi producători locali, care au prezentat o paletă largă de accesorii şi produse. Au revenit an de an la expoziţie pentru vânzările înregistrate, pentru comenzile adunate şi pentru contractele semnate. Termenii şi condiţiile de înscriere pentru expozanţi sunt disponibile la adresa events@events.ro. Data-limită pentru înscrieri: 6 mai.

V-aşteptăm, cu mic, cu mare, să vă bucuraţi de-o floare! Foaie verde de susai, numai în luna lui mai, florile din Herăstrău sunt doar pe sufletul tău!

×
Subiecte în articol: fun