x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator GRAFIC. București, Ilfov și Timiș rămân în zona roșie, cu o rată de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori

GRAFIC. București, Ilfov și Timiș rămân în zona roșie, cu o rată de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori

04 Ian 2021   •   14:25
GRAFIC. București, Ilfov și Timiș rămân în zona roșie, cu o rată de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori
Sursa foto: Grupul de Comunicare Strategică

Cele mai multe cazuri de infectare cu COVID-19, comparativ cu ultima raportate, au fost înregistrate în București, respectiv 522 de cazuri, Ilfov, 253 de cazuri, și Timiș, 184 cazuri, informează, luni, Grupul de Comunicare Strategică.  

De altfel, doar București, Ilfov și Timiș rămân în zona roșie, cu o rată de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori. În București, rata de infectare este de 3,43 cazuri la mia de locuitori, în Ilfov, indicele este de 4,16 cazuri, iar în Timiș de 3,12 cazuri.

Alte trei județe au o rată de infectare de peste 2 cazuri la mia de locuitori, respectiv Brăila (2,7), Cluj (2,94) și Constanța (2,75).

În plus, în ultimele 24 de ore, s-au înregistart peste 100 de cazuri de infectare în județele Argeș, Constanța, Iași și Maramureș.

Cele mai puţine cazuri noi au fost în judeţele Satu Mare - 1, Sălaj - 1, Bistriţa Năsăud - 3, Covasna - 5, Harghita - 6.

×
Subiecte în articol: Covid-19 coronavirus bilanţ