x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Guvernul a modificat regulile din starea de alertă și a introdus noi măsuri

Guvernul a modificat regulile din starea de alertă și a introdus noi măsuri

01 Iul 2020   •   14:18
Guvernul a modificat regulile din starea de alertă și a introdus noi măsuri
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Guvernul a modificat hotărârea privind starea de alertă și a introdus noi măsuri în ceea ce privește regulile de distanțare fizică și protecție sanitară. Astfel, printre altele, a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la șase la zece persoane.

 

„A fost propusă și adoptată o hotărâre de guvern pentru modificarea HG privind starea de alertă. Astfel, au fost introduse noi măsuri în ceea ce privește regulilor de distanțare fizică și protecție sanitară. Astfel a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la șase la zece persoane. Este permisă organizarea și desfășurarea de traininguri și work-shopuri cu un număr de participanți de maxim 20 de persoane”, a declarat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Ludovic Orban.

El a mai precizat că au fost reglementate activitățile pentru personalul din cadrul domeniilor de ordine publică și apărare, cu participarea a maximum 200 de persoane și pentru desfășurarea evenimentelor organizate de corpul diplomatic se impune păstrarea regulilor de distanțare fizică cu asigurarea unui spațiu de patru metri pentru fiecare participant.

Mediafax

×
Subiecte în articol: guvern Starea de alertă masuri