x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horia Vîrlan declară de la "Dincolo de aparenţe": "Am renunţat la facultate din dragoste. Aveam gărgăuni în cap"

Horia Vîrlan declară de la "Dincolo de aparenţe": "Am renunţat la facultate din dragoste. Aveam gărgăuni în cap"

18 Apr 2014   •   11:31
Horia Vîrlan declară de la "Dincolo de aparenţe": "Am renunţat la facultate din dragoste. Aveam gărgăuni în cap"

Duminică, în prima zi de Paşte, la „Dincolo de aparenţe”, de la ora 13.00, telespectatorii Antenei Stars sunt invitaţi să urmărească  un interviu  savuros  despre mâncare, viaţă, dragoste şi familie cu simpaticul  jurat al show-ului „Junior Chef”,  Horia Vîrlan.

Simpaticul bucătar îi povesteşte Florentinei Fântânaru despre perioada din armată în care care gătea la cazan, pentru toată unitatea şi despre proiectul lui de viitor, acela de a lansa o carte de bucate. Ca şi inspiraţie, Horia a păstrat cu sfinţenie caietele de reţete moştenite de la mama şi bunicile lui. „De mic mi-a plăcut să mă învârt pe lângă bucătărie. Când aveam doi ani, am luat din dulapul de jos două capace şi pocneam aşa din ele, făcem o gălăgie, dar mama nu m-a auzit. În jurul meu era numai email, căzuse tot de pe capace, dar eu am fost foarte fericit”, declară bucătarul.

Tot o amintire deosebită este şi perioada în care a renunţat la facultate, din dragoste, spre dezamăgirea tatălui sau: „Avem gărgăuni în cap şi am renunţat la facultate. Bine, după aia mi-a trecut, că a plecat”, îi spune, amuzat Horia Florentinei, care adaugă: „Cumpătarea trebuie să facă parte din stilul tău de viaţă. Eu am burtă pentru că-mi am tot gustat, şi gustat, şi gustat, şi iar am gustat. Încerc de multe ori să ţin diete, reuşesc să slăbesc, dar iar mă îngraş pentru că nu sunt cumpătat”.

Ca o curiozitate, Florentina l-a întrebat pe Horia dacă în familia lui soţia găteşte: „Prefer să mă lase pe mine să fac mâncare pentru că dacă face şi nu-mi place, eu comentez. Bine, eu comentez şi ce fac eu, şi pe mine mă cert”, spune, cu umor, Horia.

Care este meniul pe care juratul de la „Junior  Chef” îl pregăteşte de Paşte, dar şi răspunsul la întrebarea dacă s-a îndrăgostit vreodată în bucătărie, telespectatorii le vor afla duminică, de la ora 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

×