x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop 23 aprilie 2018. Scorpionul joacă individual şi câştigă

Horoscop 23 aprilie 2018. Scorpionul joacă individual şi câştigă

23 Apr 2018   •   07:41
Horoscop 23 aprilie 2018. Scorpionul joacă individual şi câştigă

Horoscop 23 aprilie 2018. Iată ce au hărăzit astrele pentru ziua de luni.

Horoscop 23 aprilie 2018 Berbec

Berbecul în această zi de luni riscă să comită o infracțiune în trafic. Pentru a nu plăti o amendă usturătoare, trebuie să fii un șofer înțelept și care respectă legea. Principalul lucru este să nu vă permiteți calmul la volan. Nu răspundeţi la apeluri telefonice care presupun utilizarea telefonului cu mâna. Ştiţi foarte bine că este interzis folosirea telefonului mobil la volan şi este aproape sigur ca un poliţist să vă vadă şi să vă oprească. Nu riscaţi, circulaţi atent şi respectaţi regulile.

Horoscop 23 aprilie Taur

Taurul astăzi nu va fi pregătit să se concentreze asupra evenimentelor profesionale. După un weekend de pomină, petrecut mâncând și stropit cu băutură din belşug, mahmureala o să vă dea bătăi groaznice de cap. Nu v-aţi revenit încă de la băutură şi răspândiţi un miros de alcool printre colegi, care o să vă recomande să plecaţi acasă, să dormiţi. Este cel mai corect lucru pe care puteţi să-l faceţi, dar aveţi grijă să nu mai repetaţi gestul.

Horoscop 23 aprilie 2018 Gemeni

Gemenii în această zi vor fi absorbiţi de un curent filozofic. În timp ce sunteți ocupați studiind elementele de bază ale acestei științe neconvenționale, vă veți deschide ochii la multe lucruri importante. Trebuie să recunoști că viața ta în ultimii ani a devenit imposibil de interpretat. Evenimente care se întâmplă de-a valma, iar în momentul de față, încercați să vă înţelegeţi profunzimile experiențelor voastre interioare. Acesta este un proces important necesar și, prin urmare, aranjați-l astfel încât nimic să nu vă distragă atenția.

Horoscop 23 aprilie Rac

Racul în această zi va avea grijă de el însuşi și va pune garderoba de primăvară în ordine. Fie că vă place sau nu, va trebui să renunțaţi la multe lucruri care, după o iarnă plină de calorii, vă cam strâng. Aţi cam exagerat cu mâncarea, dar nici sport nu vreţi să faceţi, aşa că singura soluţie este să mergeţi la cumpărături. Mare grijă cu bugetul, însă, nu vă bateţi joc de bani.

Horoscop 23 aprilie Leu

Ziua de luni îi va provoca Leului o serie de îngrijorări. Datorită circumstanțelor pe care nu le puteţi controla, veți fi implicați într-un proiect de echipă. Veți obține un rol minim în acest proiect, dar chiar și asta va cere multă energie și rezistență de la dvs. Din cauza acestor inițiative ale colegilor dvs., veți folosi din timpul destinat proiectelor personale. Aveți șansa de a compensa orele pierdute doar dacă vă dedicați întreaga zi terminării proiectului. Timpul liber pentru dumneavoastră nu există astăzi.

Horoscop 23 aprilie Fecioară

Mulți vor da vina pe Fecioare astăzi pentru aroganța excesivă. Iritația dvs. va veni din comentariile colegilor și negocierile nereușite, iar aspectul dvs. fizic va spune multe. Nu puteţi să înţelegeţi distanţa ca de la cer la pământ între ideile voastre şi ale colegilor şi încăpăţânarea lor de a rămâne aproape nefolositori în echipă, în condiţiile în care un efort general şi susţinut este necesar pentru a merge înainte.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 23 aprilie