x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop 25 aprilie 2018. Fecioarele vor fi dezamagite de cineva din familie

Horoscop 25 aprilie 2018. Fecioarele vor fi dezamagite de cineva din familie

25 Apr 2018   •   07:27
Horoscop 25 aprilie 2018. Fecioarele vor fi dezamagite de cineva din familie

Horoscop 25 aprilie 2018. Iata ce au harazit astrele pentru ziua de miercuri.

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 pentru Berbec

Aveți multe planuri astăzi de dus la bun sfârșit, însă nu este deloc ușor să comunicați cu șefii, părinții sau chiar cu autoritățile. Există riscul unei amenzi pe care trebuie să o plătiți. Mare atenție, dacă sunteți șoferi! Nu este o zi ușoară, însă puteți evita lucrurile negative.

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 pentru Taur

Este o zi în care sunteți predispuși la meditație. Aveți dileme în interior și totdată, vă este greu să luați o decizie. Este indicat să nu o luați dacă nu sunteți sigur și să mai amânați momentul. Este recomandat să vă odihniți și să vă puneți ordine în gânduri și în planuri.

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 pentru Gemeni

Ați putea avea o altercație cu o persoană mai în vârstă, care să vă descurjeze și să vă critice pentru felul în care acționați. Ar fi indicat să nu luați personal ceea ce auziți, dacă se poate să eviți discuția, să vă retrageți. Nu este o zi bună pentru a semna vreun act sau vreun contract.

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 pentru Rac

Aveți nevoie de permisiunea sau aprobarea unui șef sau părinte pentru a duce un proiect la bun sfârșit. Ați putea face acest lucru, dacă ați adopta o atitudine pozitivă. Nu este cazul să vă enervați, chiar dacă nu veți primi răspunsul așteptat, vor mai exista ocazii.

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 pentru Leu

Evitați subiectele și controversele despre politică și religie, deoarece vă vor strica atât imaginea, cât și starea de spirit. Nu sunteți în cea mai bună dispoziție astăzi pentru a fi convingător în ceea ce spuneți, așa că mai bine amânați acest moment sau evitați complet.

 

HOROSCOP 25 aprilie 2018 pentru Fecioara

Lăsați pe mâine, mai bine. Ați putea fi dezamăgiți de familie sau persoanele de la care aveați așteptări. Veți observa astăzi că oamenii nu sunt așa generoși precum v-ați fi așteptat. Vor ieși la iveală câteva secrete de familie, care nu vă vor încanta deloc.

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Horoscop 25 aprilie horoscop