x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop CARIERĂ 2018. Trei zodii vor prelua conducerea

Horoscop CARIERĂ 2018. Trei zodii vor prelua conducerea

28 Dec 2017   •   22:30
Horoscop CARIERĂ 2018. Trei zodii vor prelua conducerea
Sursa foto: FotoCuisinette/Getty Images/iStockphoto

Anul 2018 va aduce pentru nativii unor zodii la schimbări importante în domeniul carierei.

Taur

Cel puțin în ultimul an ai tras tare pentru a face impresie bună în ochii celor din conducere, însă până acum nimic nu a lăsat să se înțeleagă că cineva chiar observă eforturile și determinarea ta. Luna aprilie 2018 îți va aduce promovarea mult visată. Practic, vei fi luat prin surprindere de propunerea de a prelua coordonarea unei echipe. Vei da tot ce ai mai bun pentru a nu dezamăgi.

Fecioară

Faci față cu brio stresului și ai capacitatea de a te tempera, chiar dacă ești destul de agitat din fire. Ești o persoană organizată, hotărâtă și cu spirit de inițiativă. Toate aceste calități te propun pentru a deveni coordonatorul unei echipe. Trebuie doar să înveți să nu îți mai pierzi ușor calmul atunci când te afli în fața unei situații-limită. Fiind o persoană ambițioasă, ești remarcată de superiorii tăi care capătă încredere în tine, motiv pentru care te vor promova în 2018.

Leu

Te-ai născut pentru a conduce. Domini oriunde te-ai afla, iar în 2018 visul tău se împlinește. Primești o mare responsabilitate, aceea de a fi președintele unei companii, al unei organizații ori poate devii șef de departament. Cert este că te vei bucura de onoarea pe care o primești, potrivit ele.ro.

×
Subiecte în articol: horoscop 2018 horoscop