x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop chinezesc 2018 pentru toate zodiile. Anul câinelui de Pământ va schimba totul pentru O ZODIE

Horoscop chinezesc 2018 pentru toate zodiile. Anul câinelui de Pământ va schimba totul pentru O ZODIE

01 Feb 2018   •   16:52
Horoscop chinezesc 2018 pentru toate zodiile. Anul câinelui de Pământ va schimba totul pentru O ZODIE
Sursa foto: laias/Getty Images/iStockphoto

Horoscop chinezesc 2018. Anul nou chinezesc începe pe 16 februarie 2018, iar din punct de vedere astrologic va fi anul Câinelui de Pământ. Acest an este asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii tale. Nu este, totuşi, nevoie să fii prea îngrijorat, întrucât posezi capacitatea să-ţi preschimbi ghinioanele în noroc, scrie diane.ro.

Asemeni Câinelui, prietenul cel mai bun al omului, este necesar să-ţi păstrezi credinţa în tine însuţi, să-ţi fii cel mai bun amic, fără te laşi purtat pe panta dezamagirilor, credinţelor false că nu ai îndeajuns de multe atuuri pentru a te relansa în viaţă, a te bucura de succese majore.

Potrivit sursei citate, anul 2018, cel al Câinelui de Pământ, îţi indică, totodată, să nu-ţi neglijezi instinctele, intuiţia, ba chiar să te ghidezi mai mult după ele decât ce-ţi transmit raţiunea, logica.

Află ce semn ești în zodiacul chinezesc și vezi ce te așteaptă în anul 2018!

În noul an, Şobolanul trebuie să se ferească să muşte din branza pusă la vedere, astfel încât să nu pice într-o capcană. Nu i se recomandă să se avânte într-o afacere ori într-o poveste de dragoste fără să analizeze toate riscurile ţinând de aceasta.

Bivolului i se impune să se desprindă de comoditate, să se angajeze mai frecvent în activităţi fizice, să îşi iniţieze o nouă dietă. Creativitatea, ingeniozitatea îl ajută în muncă şi demersurile financiare. Dacă este singur, are ocazia să întâlnescă o persoană specială, în stare să îl conducă către o frumoasă relaţie în doi pe termen lung.

Tigrul trebuie să-şi menţină seninătatea în pofida unor necazuri, mai ales de mică importanţă. Are parte de nişte împrejurări incitante în dragoste, dar depinde numai de el dacă îl vor îndrepta într-o direcţie serioasă ori nu.

Dragon. În acest an, vei deveni mai sigură pe tine şi îţi vei susţine originalitatea, mai ales în carieră, unde calităţile tale vor fi recunoscute de superiorii şi colegii tăi. Dar vei avea şi tendinţa de a adopta uneori poziţii prea radicale, aşa că încearcă să fii moderată. Refuzând să faci concesii, îi vei antagoniza chiar şi pe cei care vor doar să te ajute. Aşteaptă ca norocul să îţi zâmbească!

Șarpe. Evoluţia ta personală va fi ieşi în evidenţă în acest an. Vei descoperi lucruri noi care te interesează şi vei înţelege mai bine direcţia destinului tău. Multe dintre voi veţi fi atrase de tot ce e legat de spiritualitate. Generozitatea ta naturală se va dovedi utilă în slujba altora. Gândeşte-te la acest lucru dacă ai nevoie vreodată să faci o alegere importantă în carieră.

Maimuță. În acest an, va trebui să depui eforturi măreţe pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Schimbări importante pot avea loc acasă sau la locul de muncă, aşa că trebuie să fii pregătită. Ar fi ideal dacă ai putea râmâne încrezătoare când simţi că ai obosit. Dacă nu acţionezi cu panică, vei găsi soluţii strălucitoare şi vei trimfa în faţa dificultăţilor. Fii convinsă că viaţa e făcută pentru reînnoiri şi că schimbările sunt utile pentru că îţi permit să progresezi.

Cocoș. În acest an, accentul va fi pus pe sectoarele legate de relaţiile cu ceilalţi. Astfel, va fi în interesul tău să te gândeşti mai mult la alţi oameni. Fie că este vorba de carieră, dragoste sau viaţa de familie, nu lua nicio decizie fără a anticipa consecinţele lor asupra celor din jurul tău. Un câştig mare îţi va bate la usă dacă vei pune pe primul plan familia şi prietenii.

Câine. Nu ai de ce să te plângi în acest an nou chinezesc, pentru că vei avea parte de noroc în marea majoritate a sectoarelor vieţii tale.Vei avea nevoie de răbdare şi tenacitate la locul de muncă. Dacă eşti suficient de înţeleaptă să te adaptezi la noile provocări care apar, îţi vei întări caracterul şi vei dezvolta două calităţi esenţiale: arta negocierii şi abilitatea de a face alegeri delicate.

×