x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop saptamanal 21-27 mai 2018. Taurii se vor concentra pentru a finaliza proiectele cele mai urgente

Horoscop saptamanal 21-27 mai 2018. Taurii se vor concentra pentru a finaliza proiectele cele mai urgente

16 Mai 2018   •   14:40
Horoscop saptamanal 21-27 mai 2018. Taurii se vor concentra pentru a finaliza proiectele cele mai urgente

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 21-27 mai 2018.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Stabiliti-va bine prioritatile pentru a avea o viata mai sanatoasa. Excesele din ultima vreme isi spun cuvantul. Starea sanatatii se va imbunatati daca incepeti un regim serios si va odihniti mai mult. La serviciu trebuie sa va coordonati mai bine activitatile ca sa evitati discutiile in contradictoriu.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Va concentrati la locul de munca pentru a finaliza proiectele cele mai urgente. Castigurile substantiale se vor ivi la putin timp dupa terminarea lor. Aveti insa si destule responsabilitati fata de membrii familiei si mai ales copiii au nevoie de o atentie sporita.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Devotamentul si loialitatea nu pot fi negociate. Trebuie sa incercati sa nu va mai implicati emotional in toate problemele, dar nici sa exagerati cu criticile. Nu lasati simtul umorului sa va ghideze conversatiile. Nu stiti niciodata pe cine veti deranja cu remarcile acide.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Ambitiile personale par sa va insoteasca pe tot parcursul acestei saptamani iar un bonus neasteptat il veti primi dupa lungi asteptari. Zilele vor fi pline de evenimente si va vor solicita nervii mai mult decat va inchipuiti. In weekend veti petrece alaturi de cei mai buni prieteni.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Activitatile legate de multa miscare ar trebui sa va preocupe in aceste zile. Veti avea mari sanse de reusita si nu ar fi rau sa le folositi. Vi se cere sa fiti sincer si apoi vi se reproseaza ca nu sunteti suficient de discret... Actionati cu calm!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Tensiunea mare pe care o acumulati de prea mult timp risca sa devina curand un adevarat foc de artificii. S-ar putea sa primiti o oferta pentru un loc de munca mai bun decat cel actual si sa acceptati propunerea fara sa stati pe ganduri. 

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Cautati pe cineva din afara familiei care va poate intelege mai bine si sa va indrume spre o solutie. Sunteti presati de problemele din casa si asta va innebuneste. Nu va pierdeti timpul cu banalitatile. Comunicarea este benefica doar daca aveti si rabdare.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop