x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop saptamanal 28 mai - 3 iunie 2018. Leii vor divulga anumite secrete si vor avea probleme

Horoscop saptamanal 28 mai - 3 iunie 2018. Leii vor divulga anumite secrete si vor avea probleme

23 Mai 2018   •   15:22
Horoscop saptamanal 28 mai - 3 iunie 2018. Leii vor divulga anumite secrete si vor avea probleme

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 28 mai – 3 iunie 2018.

Horoscop pentru BERBEC 21.03-20.04: Faceti-va timp sa cititi, sa vorbiti cu cei dragi si sa va descarcati sufletul sau, daca talentul va indeamna, apucati-va de scris. In ceea ce priveste cariera, sunteti nevoiti sa va decideti si sa actionati asa cum va indeamna constiinta.

Horoscop pentru TAUR 21.04-21.05: Banii constituie un subiect fierbinte pentru dumneavoastra. Simtiti nevoia sa discutati despre starea finantelor, dar acest lucru nu anunta neaparat o situatie rea. Ritmul evenimentelor s-ar putea accelera obligandu-va sa luati cateva decizii rapide.

Horoscop pentru GEMENI 22.05-21.06: Sunteti entuziasti si debordati de energie pozitiva. Treceti printr-o perioada buna, cu realizari ce va multumesc. Partenerul de viata va invita sa petreceti mai mult timp alaturi de el. Distrati-va, insa nu prea aproape de marginea prapastiei.

Horoscop pentru RAC 22.06-21.07: Banii cheltuiti pe taxe si impozite va cam slabesc puterea financiara. De parca totul nu era de ajuns, un prieten bun va critica destul de aspru si va decideti sa stricati relatia cu acesta. Fiti prevazatori, intrucat critica este totusi constructiva.

Horoscop pentru LEU 22.07-22.08: Tendinta de a vorbi prea mult, de a divulga secrete si de a nu lasa pe nimeni sa va contrazica este total contraproductiva. Este de preferat sa va linistiti singuri, pentru ca oricum nu aveti rabdare sa ascultati sfaturile nimanui.

Horoscop pentru FECIOARA 23.08-22.09: Nu va aglomerati programul si faceti-va timp pentru a reflecta mai bine unde ati gresit si ceea ce doriti sa realizati pe viitor. Exista o multime de sanse pentru flirtul in dragoste. Weekendul va aduce vesti despre o mult visata vacanta sau poate o vizita intr-o alta tara.

Horoscop pentru BALANTA 23.09-22.10: Incepeti saptamana hotarati sa indepliniti cat mai multe de pe lista de prioritati. Casa, facturile, ordinea in acte si cumparaturile va vor tine ocupati destul timp. In weekend prietenii va invita sa iesiti impreuna. Uneori meritati sa va destindeti mai mult.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal