x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul dragostei 2018. Topul celor mai posesive zodii

Horoscopul dragostei 2018. Topul celor mai posesive zodii

13 Mai 2018   •   08:11
Horoscopul dragostei 2018. Topul celor mai posesive zodii

Horoscopul dragostei ofera topul celor mai posesive zodii, al caror temperament poate deveni deranjant pentru partenerii de viata. Desi se spune ca intr-o relatie este bine venita si un strop de gelozie, in cazul unor zodii se intampla sa apara derapaje din punctul asta de vedere si sa ajunga sa isi controleze partenerii intr-un mod exagerat si sa ii tina sub papuc.


Top cele mai posesive zodii: zodia Taur

Topul celor mai posesive zodii din horoscopul dragostei este deschis de nativii din Taur. Persoanele din zodia Taur sunt obsedate de control si vor sa isi impuna mereu punctul de vedere si acest lucru se rasfrange si asupra relatiilor lor. Taurii vor sa stie in permanenta ce face partenerul de viata si sa aiba control total asupra actiunilor acestuia.


Top cele mai posesive zodii: zodia Leu


Horoscopul dragostei pune Leii pe podium in top cele mai posesive zodii. Leii sunt foarte orgoliosi si vor sa fie stapani pe situatie. Nativii din Leu nu se dau in laturi de la nimic atunci cand vor sa isi controleze partenerul. Gelozia extrema a Leilor poate duce la tensiuni in cuplu si la o stare de incordare permanenta venita din lupta pentru suprematie intr-o relatie.

 

Top cele mai posesive zodii: zodia Fecioara

Atunci cand sunt implicate intr-o relatie, Fecioarele se pot dovedi a fi extrem de ferme in decizii si pareri. Fecioarele vor sa controleze relatia si nu devin foarte posesive decat atunci cand simt ca le paste un pericol. Horoscopul dragostei spune ca Fecioarele pot deveni posesive atunci cand au cu adevarat motive de gelozie si fac demersuri in acest sens pentru a-si salva relatia.


Top cele mai posesive zodii: zodia Sagetator


Sagetatorii sunt persoane sensibile carora le lipseste increderea in multe situatii. Din aceasta cauza, horoscopul dragostei ii plaseaza pe Sagetatori in topul celor mai posesive zodii. Cei nascuti in aceasta zodie vor sa detina controlul si pot deveni obsedati de faptul ca pot fi inselati, asa ca devin posesivi destul de repede.

Top cele mai posesive zodii: zodia Pesti


Nativii din Pesti sunt persoane impulsive si se pot supara foarte repede. Horoscopul dragostei spune ca daca persoanele din Pesti sunt tradate de parteneri, nu pot trece peste si vor pune punct relatiei.

Sursa wowbiz

×
Subiecte în articol: horoscop