x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul runelor 2018. Previziunile lui Mihai Voropchievici despre călătorii, bani și dragoste

Horoscopul runelor 2018. Previziunile lui Mihai Voropchievici despre călătorii, bani și dragoste

17 Dec 2017   •   11:23
Horoscopul runelor 2018. Previziunile lui Mihai Voropchievici despre călătorii, bani și dragoste
Sursa foto: Evgeny Gromov/Getty Images/iStockphoto

HOROSCOP 2018: Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre anul 2018, care bate la uşă.

HOROSCOP 2018 MIHAI VOROPCHIEVICI: "Anul următor este un an universal, cu ajutor, cooperare internațională, progrese, dar și probleme cu apa și benzina. Când spui an universal, toată lumea intră pe aceeași vibrație, vin investitori în colaborare. E anul femeii, asta înseamnă infuzie de estetică, de modă și de frumusețe. Va fi un an cu emoții puternice, țelul va fi reunirea spre progres și pace", a spus Mihai Voropchievici la Romania Tv.

Record de divorţuri

„An favorabil căsătoriei, dar şi divorţurilor. Va fi, poate, record de divorţuri anul viitor. Este anul femeii, femeia este prioritară. Ea va fi cea care alege. Apare altă preocupare pentru estetică, apar curente noi. O să fie o creştere fantastică", a adăugat acesta.

Acesta a declarat că în plan economic apare un progres.

„Întotdeauna, când sunt cifre feminine, doi, patru, şase, opt, aici există un surplus de finanţe. Investitorii colaborează pentru sporirea prestigiului social”, a explicat numerologul.

„An favorabil căsătoriei, dar şi divorţurilor. Va fi, poate, record de divorţuri anul viitor. Este anul femeii, femeia este prioritară.

Ea va fi cea care alege. Apare altă preocupare pentru estetică, apar curente noi. O să fie o creştere fantastică”, a adăugat acesta.

“Anul următor este un an universal, cu ajutor, cooperare internațională, progrese, dar și probleme cu apa și benzina. Când spui an universal, toată lumea intră pe aceeași vibrație, vin investitori în colaborare”, a mai spus numerologul.

De asemenea, el a mai afrimat că 2018 este anul femeii, ceea ce înseamnă “infuzie de estetică, de modă și de frumusețe”.

“Va fi un an cu emoții puternice, țelul va fi reunirea spre progres și pace”, a mai spus Mihai Voropchievici.


 

×
Subiecte în articol: horoscop 2018