x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2018. O zodie va trece prin schimbări majore

Horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2018. O zodie va trece prin schimbări majore

13 Ian 2018   •   20:37
Horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2018. O zodie va trece prin schimbări majore

Mihai Voropchievici a arătat ce spun runele pentru săptămâna 15-21 ianuarie. Este o perioadă foarte bună pentru majoritatea zodiilor, însă maestrul a dat și câteva sfaturi la Antena 3.

BERBEC: Nativii să lase toate grijile la o parte. Tot ce înseamnă temeri și frici să le dea la o parte. Să se pregătească pentru o săptămână bună.

TAUR: A ieșit o săptămână cu fertilitate și belșug. Toate visele se vor împlini. Fericire! Crește natalitatea!

GEMENI: Gemenii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă în toate planurile: fizic, psihic, profesional.

RAC: Prgătiți-vă pentru o suită de schimbări majore care vizează viitorul apropiat.

LEU: Leul cam cu coada în jos, e supărat. O recomandare directă: pentru că e zodie de acțiune, abordați probleme altfel decât până acum.

FECIOARĂ: Fecioara are o săptămână de comunicare, de primire a unor mesaje. Fiți atenți că pierdeți trenul!

BALANȚĂ: Balanțele sunt pregătite să facă o călătorie. V-ați pregătit bagajele?

SCORPION: Au încurcat-o! Cu ceva greutăți, dar e de bine. Simbolul dragostei, ceva fierbinte, pasional pentru cei necăsătoriți. Pentru cei căsătoriți se aprinde focul pasiunii.

SĂGETĂTOR: Este o săptămână care este învăluită în mister. Nu comunică, nu spune nimănui nimic. Așteaptă ca lucrurile să se rezolve. Este la mâna Domnului. Să le iasă din cap că sunt cei mai inteligenți și cei mai grozavi. Fără Dumnezeu, nimic!

CAPRICORN: Sunt sfătuiți pentru săptămâna viitoare să nu grăbească lucrurile, să aibă un pic de timp de așteptare. Toate lucrurile bune care se ivesc sunt pentru cei care știu să aștepte.

VĂRSĂTOR: Sunt pe picior de bătălie. Sfatul este: temperați-vă, nu provocați bătălii și dispute și totul se va așeza favorabil.

PEȘTI: Peștii au posibilități multiple: să schimbe locul de muncă de la ceva care nu îi mai avantajează sau să schimbe locuința. Cel care stă cu chirie să ia prin „prima casă”. E o săptămână fantastic de benefică, dar nu fiți și în căruță și în teleguță.

Sursa Antena 3

×
Subiecte în articol: horoscopul runelor