x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul runelor pentru săptămâna 19 - 25 februarie. Berbecii au o săptămână în care își pot rezolva problemele

Horoscopul runelor pentru săptămâna 19 - 25 februarie. Berbecii au o săptămână în care își pot rezolva problemele

17 Feb 2018   •   20:42
Horoscopul runelor pentru săptămâna 19 - 25 februarie. Berbecii au o săptămână în care își pot rezolva problemele

Horoscop 19 - 25 februarie. Numerologul Mihai Vorpochievici a prezentat la ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 horoscopul runelor pentru săptămâna ce urmează.

BERBEC: Au o săptămână în care pot rezolva problemele și grijile zilei de mâine, doar discutând cu cei din jur. Doar așa vor obține rezultate.

TAUR: Cu ceva greutăți, au o săptămână de câștiguri pe toate fronturile. Să acționeze fără frică.

GEMENI: Au o săptămână în care sunt în centrul atenției, mai ales femeile. Sunt răsfățații soartei și primesc multe atenții.

RAC: Trebuie să nu intre cu frici și cu griji în noua săptămână pentru că este hotărâtoare. Se pregătește ceva pentru realizări benefice.

LEU: Se plimbă pe distanțe scurte sau mai lungi. E o săptămână de voiaj pentru ei.

FECIOARĂ: Sunt sucite săptămâna viitoare. După toată întorsătura asta, pot produce un salt rapid calitativ în existența lor.

BALANȚĂ: O săptămână de peregrinări în domeniul fanteziei și amorului. Ceva nou fierbinte și pasional pentru cei singuri. Pentru cuplurile mai vechi, o perioadă de răsfăț.

SCORPION: Pentru Scorpion e o săptămână în care va fi obligat să suporte o știre mai puternică, un adevăr important care îi poate marca viața.

SĂGETĂTOR: Runa spune că are o săptămână mai grea în care îi va fi testată răbdarea. Vin lucruri mai puțin agreabile.

CAPRICORN: Se bagă într-o ceață, intră în comuniune cu forțele divine. dar se și închide în el. Trebuie să își elibereze sufletul. Doar Dumnezeu le rezolvă ce au în minte.

VĂRSĂTOR: E pus pe ceartă. Are o săptămână de tensiuni, va căuta să iște tot felul de discuții. Trebuie să iasă din zona beligerantă.

PEȘTI: Ei au o perioadă de așteptări. Unii vor să schimbe un loc de muncă sau să facă alte schimbări fantastic de importante.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscopul runelor