x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul runelor pentru săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie. O zodie este extrem de tensionată

Horoscopul runelor pentru săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie. O zodie este extrem de tensionată

25 Noi 2017   •   20:59
Horoscopul runelor pentru săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie. O zodie este extrem de tensionată
Sursa foto: humonia/Getty Images/iStockphoto

Mihai Voropcievici a arătat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 care sunt previziunile runelor pentru săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie. Specialistul a ținut să precizeze și că o zodie este extrem de tensionată.

Iată cum arată săptămâna pentru fiecare zodie:

Berbecii au o perioadă alunecoasă. Sunt pe o pojghiță de viață foarte subțire. Trebuie să aibă grijă la ceea ce fac, să nu pună capul în pământ, totuși.

Taurii au o săptămână cu runa răsturnată. Trebuie să ia niște decizii foarte clare pentru a-și consolida poziția. Au fost săptămâni în care n-au făcut nimic. Sunt puși în situația să acționeze pe ultima sută de metri.

Gemenii au o săptămână cu o rună răsturnată, dar trebuie să lase în urmă toate grijile, toate problemele legate de trecut. Runa asta bună va oferi o perioadă benefică. Deci e cu bătaie lungă.

Racii au forță, au bogăție, au un tonus fantastic. Vor primi o infuzie de sănătate și de beneficitate în toate direcțiile.

Leii sunt și e întorși cu fața spre cușcă. Au multe adevăruri importante de descoperit. Atenție foarte mare la ceea ce fac și spun.

Fecioarele încă sunt nemulțumite și supărate că anul nu a fost în conformitate cu pasivitatea lor. Vor trebui să se relaxeze total. Ele sunt patroanele sănătății, ale medicinei. Au senzația că se vor îmbolnăvi rudele etc.

Balanțele stau bine cu fertilitatea. E o săptămână cu împliniri de vise pentru acești nativi. Au ocazia să facă prunci.

Scorpionii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore. Au avut o perioadă mai agitată, iar acum lucrurile încep să dea roade. Au loc schimbări majore.

Săgetătorii sunt supărați și trac cu arcul. Se vor afla în postura de a-i evita pe cei din jur, de a crea conflicte. Toate se vor rezolva prin dialog în favoarea lor.

Capricornii sunt în continuare cu fundul în sus. Sunt foarte tensionați. Trebuie să abordeze total diferit toate problemele.

Vărsătorii au forță, putere, tărie, în special tărie morală și forță fizică. Lucrurile se vor liniști și pentru ei.

Peștii sunt în acvariu ba cu capul în apă, ba pe deasupra. Cineva care se gândește intens la ei le va face cadouri, de ce nu o mașină.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropcievici horoscopul runelor