x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul săptămânii 19-25 februarie 2018. Racii se vor îngropa în muncă

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie 2018. Racii se vor îngropa în muncă

16 Feb 2018   •   10:55
Horoscopul săptămânii 19-25 februarie 2018. Racii se vor îngropa în muncă

Casandra prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 19-25 februarie 2018.

BERBEC 21.03-20.04: Va bucurati de momente placute alaturi de prieteni, insa veti avea un schimb puternic de replici cu un sef sau cu unul dintre parinti. Aveti grija sa nu deveniti prea rigizi, deoarece nu faceti decat sa va opuneti inutil. Va ajuta sa va destindeti doar Marte, care va determina sa studiati mai mult.

TAUR 21.04-21.05: Soarele si Venus, situate in partea de sus a graficului dumneavoastra, va fac sa aratati fabulos. In acelasi timp, asteptati cu nerabdare sa discutati serios despre o proprietate comuna sau o mostenire. Este posibil sa apara o disputa datorata mai ales diferentei de valori.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamana aceasta aveti o dorinta enorma de a calatori, chiar daca o faceti prin intermediul televizorului. Vreti sa va aventurati, sa descoperiti lucruri noi si s-ar putea lega chiar o poveste de dragoste cu cineva foarte diferit de dumnevoastra. Succes!

RAC 22.06-21.07: Zilele acestea aveti foarte mult de lucru si este posibil chiar sa va supere colegii de serviciu, parandu-va prea insistenti. In realitate, acestia merg doar in ritmul lor obisnuit. Dumneavoastra sunteti cei care ati ridicat stacheta asteptand doar ca ceilalti sa va urmeze exemplul.

LEU 22.07-22.08: Venus este cea care va promoveaza relatiile amiabile si mai multa dragoste fata de partenerul de viata. Va simtiti obositi si veti avea mai multa nevoie de odihna. Respectati-va organismul si odihniti-va indeajuns. Tineti cont ca in urmatoarea perioada va doriti sa faceti doar ceea ce vreti.

FECIOARA 23.08-22.09: Pozitia Soarelui va determina sa fiti eficienti si productivi. Venus este cea care va va media discutiile pentru o procedura de lucru sau un acord. Sanatatea este la cote multumitoare si tindeti sa faceti excese de dulciuri. Aveti grija!

BALANTA 23.09-22.10: Distractia si placerea sunt motto-ul dumneavoastra pentru aceste zile. Doriti sa petreceti, sa socializati si sa va bucurati de intalnirile cu prietenii, participand chiar la cateva evenimente ale echipei favorite. Romantismul va inflori si va face parte din „pachetul placerilor”.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop