x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul săptămânii 19-25 februarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Intuiția va funcționa mai bine

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Intuiția va funcționa mai bine

18 Feb 2018   •   10:50
Horoscopul săptămânii 19-25 februarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Intuiția va funcționa mai bine

Astrologul Camelia Pătrășcanu spune că în noua săptămână intuiția va funcționa mai bine și va trebui să ținem cont de ea, mai ales dacă vorbim de afaceri sau lucruri concrete și dinainte planificate.

Berbecii se vor simți blocați și trădați.

Taurii vor avea parte de o schimbare de atitudine cu privire la prieteni și chiar partenerul de viață.

Gemenii au parte de niște bani de undeva de unde nu s-au gândit.

Racii au început de săptămână foarte bun. Au autoritate și se impun în fața celorlalți. Au verb, au hotărâre încât pot avea mari realizări așa încât negociază foarte dur într-un contract. Fac o umpresie foarte bună. Atenție sâmbătă la călătorii.

Leii vor obține informațiile de care au nevoie de la funcționari sau autorități. Miercuri și joi foarte bune zile pentru reușite profesionale.

Fecioarele au și ele o săptămână bună mai ales miercuri și joi. Toată săptămâna au foarte mult de lucru. Nativii sunt lăudați, dar nu obțin promovare.

Balanța au parte de o săptămână în care conving pe cineva să îi ajute. Pot obține acest ajutor miercuri și joi. Nativii își folosesc foarte bine atuurile , inclusiv farmecul personal.

Scorpionii sunt foarte puși pe muncă. Luni și marți pot lua niște decizii neașteptate. Răspund bine la surprize. Miercuri și joi foarte bune discuții și negocieri. Ideile și soluțiile propuse sunt acceptate de cei din jur.

Pentru Săgetătorii este o săptămână care îi stimulează. Sunt un pic cam orgolioși în aceste zile și nu trebuie provocați. Luni și marți sunt foarte independenți. Le plac foarte mult aplauzele și nu reacționează foarte bine la critici. Pentru ei miercuri și joi sunt zile foarte eficiente la locul de muncă.

Pentru Capricorni urmează o săptămână care aduce discuții în casă. Foarte bune zilele de miercuri și joi pentru întâlniri romantice.

Pentru Vărsători multe discuții luni și marți. Au foarte multe idei dar ar trebui să fie mai organizați. Discuții în casă miercuri și joi. Se descurcă foarte bine din punctul de vedere al banilor.

Pentru Pești săptămâna incepe cu acțiuni în zona banilor. Luptă pentru un onorariu mai mare . Sunt și foarte luptători, dar au nevoie de o susținere pentru ca pretențiile lor să fie acceptate. Trebuie să fie atenți la sfărșit de săptămână la cum conduce.

 

×
Subiecte în articol: Camelia Patrascanu