x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul săptămânii 19-25 martie cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la excesele pe care le fac

Horoscopul săptămânii 19-25 martie cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la excesele pe care le fac

18 Mar 2018   •   15:49
Horoscopul săptămânii 19-25 martie cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la excesele pe care le fac

Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie în parte. 

Berbecii pot avea un început de săptămână foarte tensionat. Sunt mai ușor de iritat în relațiile personale. Vor să-și impună punctul de vedere. Au senzația că lucrurile nu merg sau sunt blocate. De aceea, relațiile sunt mai blocate. Marți și miercuri sunt mai practici. Foarte multă comunicare joi și vineri, asta înseamnă că lucrurile se pot rezolva. Atenție la familie în weekend. 

Taurii au foarte multe lucruri de reparat și corectat. Și depind și niște acte pentru a face aceste corecții, fie că așteaptă niște aprobări sau niște semnături, fie că au nevoie de acceptul unor persoane. E posibil să solicite și un specialist acolo unde problemele sunt mai încâlcite. 

Gemenii vor avea o săptămână care le dă o mare dorință de libertate, de a se întâlni cu diverse persoane să se simtă bine. Trebuie să fie atenți la excesele pe care le fac în plan social, dacă dau credit unor persoane care nu merită, dacă ei chiar fac promisiuni neacoperite. Vor plăti dacă spun neadevăruri. 

Racii au o săptămână de autoritate și trebuie să se impună în relațiile cele mai importante pentru ei, fie în familie sau în relația cu autoritățile. Cu șefii au tendința de a pune piciorul în prag și au tendința de a spune că nu mai fac parte din joc dacă lucrurile nu decurg așa cum își doresc, sigur în numele unor principii de colaborare pe care le-au stabilit.

Leii depind și ei la locul de muncă de niște acte. Sunt de evitat cerurile, de a nu supăra pe nimeni pentru că riscă să se rostogoloească un bulgăre mult mai mare decât pare la prima vedere. 

Fecioare pot sa fie niste tutori sau guru pentru anumite persoane. Pe de alta parte au ele nevoie in demersurile lor persoanel de persoane foarte pregatite pe care le incurajeaza sa se manifeste sa scrie sa aplice sa tina discursuri si cuvantari.

Balantele pot avea dificultati in relatiile lor personale si isi fac tot felul de analize. In aceasta saptamana Mercur este foarte cerebral si revin la niste impresii pe care le-au avut si le reanalizeaza.

Scorpionii au de a face cu munca. Mercur retrograd vizeaza munca din aceasta saptamana, munca mai bine organizata si planificata. Aici au probleme cu colaboratorii sau cu ce au inteles colaboratorii ca au de facut. Multe discutii cu alte persoane despre cum rezolva problemele.

Pentru sagetatori este o saptamana in care au nevoie de mai multe aplauze si mai multe laude. Vor sa inceapa un proiect nou de care sunt incantati.

Capricornii au de a face cu familia. Anumite persoane din familie au idei noi. Vor sa se mute din casa, vor sa isi schimbe orarul sau vor sa incerce ceva nou. Capricornii nu prea stiu sa se adapteze la cerintele copiilor sau la pretentiile partenerului de viata.

Varsatorii trebuie sa aiba grija de sanatate. Trebuie sa se organizeze in munca. Au avut niste scapari sau niste intarzieri si acum trebuie sa le repare.

Pentru Pesti, Mercur retrograd poate sa le aduca mai multi bani. Sunt extrordinari de ambitiosi si vor sa fie si calificati pentru ceea ce fac. In urmatoarea perioada au sansa sa isi slefuiasca o abilitate.

 

×
Subiecte în articol: Camelia Patrascanu