x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul saptamanii 26 martie – 1 aprilie 2018. Taurii sunt intr-un proces de schimbare evidenta

Horoscopul saptamanii 26 martie – 1 aprilie 2018. Taurii sunt intr-un proces de schimbare evidenta

22 Mar 2018   •   13:42
Horoscopul saptamanii 26 martie – 1 aprilie 2018. Taurii sunt intr-un proces de schimbare evidenta

Casandra prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 26 martie – 1 aprilie 2018.

BERBEC 21.03-20.04: Se stie ca Berbecii sunt arhetipul eroului din zodiacul european, asa ca In aceste zile puteti vedea destule modalitati de a face bine lumii din jur. Marte va face dornici de calatorii si veti pune In aplicare noi idei care va vor aduce numai satisfactii.

 TAUR 21.04-21.05: Va bucurati de compania unor oameni inteligenti si creativi. S-ar putea sa va alaturati unui grup  unde veti afla cateva raspunsuri la Intrebarile ce va framanta. Este o vreme prielnica pentru afaceri, mai ales pentru activitati comerciale. Oricum, sunteti Intr-un proces de schimbare evidenta.

GEMENI 22.05-21.06: Nu este Intotdeauna usor sa faceti o impresie buna. Jupiter este In casa banilor si a sanatatii. Practic, asta Inseamna ca veti face cam tot ce va doriti. Aveti o binecuvantare temporara si este bine sa o folositi In propriul avantaj.

RAC 22.06-21.07: Este timpul sa explorati, mai ales ca va este foame de noi informatii. Puteti chiar sa va luati o scurta vacanta daca va simtiti epuizati. Acesta este si motivul pentru care veti vizita tot felul de muzee, expozitii, poate un alt oras. Mare atentie Insa la excesele alimentare.

LEU 22.07-22.08: Numerar, castiguri, impozite, datorii, mosteniri, asigurari – o multime de chestiuni legate de finante – cam asta va preocupa In aceste zile. Nu este plictisitor, Insa trebuie sa aveti grija, mai ales ca puteti beneficia de bogatia sau resursele altora, inclusiv a unei institutii bancare. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Acum contati pe ajutorul partenerilor sau a prietenilor mai mult ca de obicei. Cea mai buna metoda de reusita este Insa rabdarea cu ceilalti. Amintiti-va ca, In general, problemele mari nu Incep deodata. Puteti Incerca sa le rezolvati de cum apar.

BALANTA 23.09-22.10: Doriti sa fiti eficienti In tot ce faceti si ati Intocmit din timp o lista cu proiecte si ambitii pe care le vreti realizate. Cateva mici tensiuni cu colegii sunt trecatoare si nu este cazul sa va faceti prea multe griji. Va puteti descurca. Aveti motivatia necesara organizarii fiecarui aspect al propriei vieti.

Citeste aici horoscopul integral

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscopul săptămânii