x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În numărul din 5 februarie al revistei"Felicia"

În numărul din 5 februarie al revistei"Felicia"

04 Feb 2009   •   00:00

Revista Felicia ofera cititoarelor sale in editia din 5 februarie o invitatie irezistibila: de a pasi in universul fascinant al teatrului alaturi de Ileana Stana Ionescu si Mariana Mihut. De asemenea, Cecilia Barbora si Corina Moise dezvaluie secrete din culisele telenovelei "Fetele Marinarului”. Rolurile din productia Antenei 1 marcheaza, pentru ambele actrite, debutul intr-un serial de televiziune.



Pasiunea pentru scena, respectul pentru public, devotamentul pentru profesie sunt "poruncile”, care, urmate cu sinceritate, ghideaza carierele celor patru actrite.

Ileana Stana Ionescu: "Viata mea a stat mereu sub semnul spectacolului”.

Desi si-a dorit sa devina ziarista, Ileana Stana Ionescu a fost "cucerita” de profesia de actor. "Mi se parea ca tot ce tine de scena este miraculos, fabulos”, afirma ea. Rolul sau preferat este Melissa Gardner din "Scrisori de dragoste", pentru ca i-a dat numeroase posibilitati de interpretare, a marturisit actrita in interviul din Revista Felicia.
Despre sotul sau, actorul Daniel Crasmaru, Ileana Stana Ionescu spune ca este un partener extraordinar, care i-a fost permanent alaturi. Fiul lor, Andrei, este medic si lucreaza in acest moment in America. "Nu este casatorit, dar nu ne-am pierdut speranta de a deveni bunici”, declara Ileana Stana Ionescu.

Mariana Mihut: "Fiecare actor este un unicat”

Despre arta Marianei Mihut, criticii si publicul au aceeasi parere: iti taie respiratia. Actrita crede ca teatrul este menirea sa, dar meseria de actor este in egala masura fascinanta si grea."Daca nu ar fi fost fascinanta as fi ales altceva. Uneori iti trebuie vocatie de martir, pentru ca iti sacrifici familia de Sarbatori si ori de cate ori ai premiera”, declara Mariana Mihut.
Actrita isi iubeste toate rolurile. "Le iubesc pe masura ce le descopar. Ma doare ingrozitor atunci cand, fara voia mea sau a colegilor, spectacolul se degradeaza din te miri ce”, sustine ea.

Cecilia Barbora: "Pentru un actor, compromisul nu se iarta"

Tania, personajul sau din "Fetele Marinarului", este o ucraineanca "blonda, frumoasa, betiva si rea de musca". "Pentru o actrita, un astfel de rol este painea lui Dumnezeu", spune Cecilia Barbora.
Artista isi respecta meseria. "Pentru un actor, compromisul nu se iarta. De aceea am ales intotdeauna ce joc, pentru ca mi s-au propus mult mai multe decat am facut pana acum, dar am preferat sa renunt atunci cand am simtit ca lucrul acela nu-mi va aduce ceva in plus”, afirma actrita pentru Felicia.

Corina Moise: ”Jamila imi este foarte aproape de suflet”

Vedeta nr. 133 al Revistei Felicia este Corina Moise, interpreta rolului principal din "Fetele Marinarului”. In liceu, Corina Moise si-a dorit sa devina medic legist. "imi placea foarte mult biologia si m-am gandit sa fac medicina. Legala! Nu stiu ce mi-a venit, eu sunt o fire cam slaba cand vine vorba de lucruri din astea”, declara actrita.
Corina considera ca rolul Jamilei i se potriveste foarte bine. ”Jamila imi este foarte aproape de suflet, este o fata buna si cuminte, dar plina de forta, impunatoare, puternica”.
In timpul liber, Corina  citeste, iar in week-end se uita la filme bune, "pentru ca am nevoie sa le vad, uneori sa le revad”, dar si asta e tot un fel de exercitiu, facut in scopul desavarsirii profesionale », sustine ea.

Editia din 5 februarie  (numarul 133) a revistei "Felicia" costa 2,5 lei.



Una dintre cele mai apreciate reviste saptamânale pentru femei, "Felicia”, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului românesc (Marcel Pavel, Angela Similea, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte – deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM - Cum am dat jos 30 kilograme si nu le-am mai pus inapoi, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte româneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale  (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).

×
Subiecte în articol: mass-media