x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ?Enervări !!Mirări !?!

Întrebări ?Enervări !!Mirări !?!

12 Feb 2009   •   00:00

!! Ne-a enervat funcţionarul din ghi­şeul de eliberare a permiselor de conducere din cadrul Poliţiei Prahova. Pe care-l enervează cetăţenii care aşteap­tă la coada din faţa ghişeului. Ce­tă­­ţe­ni la care ţipă şi pufăie nervos. I-ar tre­­bui un spor de stres şi o doză de Diazepam!



!! Ne enervează pavajul de pe Bd. C-tin Prezan, între Arcul de Triumf şi P-ţa Charles de Gaulle, care e atât de de­nivelat, încât şoferii care trec pe a­co­lo au început să semene cu nişte can­gu­ri trişti, ce ţopăie în propriile ma­şini cu mâinile încleştate pe vo­lan, rugân­du-se să nu le pice retrovizoarele.

!! Ne enervează că Monica lui Columbeanu vrea să-şi reabiliteze imaginea după scandalul cu impresarul italian, apărând la televizor emisiune după emisiune şi dând interviuri peste interviuri în presa scrisă.

!! Ne-au enervat oficialii clubului italian Fiorentina. Aceştia au solicitat FRF renunţarea la serviciile lui Adrian Mutu, pe motiv că acesta ar risca recidiva unei accidentări. După aceea, tot italienii au declarat că Piţurcă ar fi renunţat la serviciile Briliantului pentru meciul cu Croaţia.

!! Ne enervează că Andreea Marin a fă­­­cut o fixaţie cu Africa. Aflată din nou pe acele meleaguri, fos­­ta zână a surprizelor le-a făcut e­du­caţie se­xuală "cetăţenilor" de cu­loa­re.

×
Subiecte în articol: observator