x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, la DIICOT Timişoara

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, la DIICOT Timişoara

31 Iul 2015   •   13:08
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, la DIICOT Timişoara

Ilie Năstase şi soţia sa Brigitte Sfăt au făcut vineri o vizită la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Timişoara, fără a avea vreo calitate în vreun dosar.

Surse din DIICOT Timişoara au declarat pentru AGERPRES că Brigitte Sfăt a venit să se intereseze de un dosar care îl vizează pe fostul ei soţ, Ovidiu Torj, care este şi tatăl fetiţei ei, Torj fiind cercetat în dosarul "Prostituate minore".

"Fetiţa era foarte neliniştită pentru că nu ştie ce se întâmplă cu tatăl ei, a plâns, iar mama sa şi actualul soţ Ilie Năstase au venit să se intereseze de dosar", au declarat pentru AGERPRES sursele citate.

În luna iunie, mai multe persoane au fost reţinute de DIICOT Timişoara în dosarul de trafic de persoane în care au fost identificate peste 25 de victime minore, iar altele au fost puse sub control judiciar.

Printre persoanele reţinute au fost liderul grupării, Paul Mînzu, Ovidiu Torj, fostul soţ al Brigittei Năstase, actuala soţie a lui Ilie Năstase, dar şi poliţistul Ovidiu Gîţan, de la Secţia nr. 1 Timişoara. Printre cele şapte persoane cercetate sub control judiciar se află judecătorul Nicolae Aurel Tomuş de la Judecătoria Timişoara şi DJ Gino Manzotti de la DJ Project.

Potrivit procurorilor, suspecţii plasau tinere, unele minore, unor clienţi dispuşi să plătească pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea.

Reţeaua era condusă de Paul Vasile Mînzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timişoara, la vila căruia aveau loc întâlnirile între fete şi clienţi. Fetele erau filmate în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu clienţii, iar dacă acestea refuzau pe viitor să se supună, erau ameninţate că imaginile video vor fi trimise părinţilor lor.

Persoanele vătămate erau de regulă plasate unor persoane importante cu atribuţii în domeniul juridic (judecători, avocaţi), medical, şi în rândul celor care asigurau ordinea (agenţi de poliţie), iar în cazul în care minorele doreau să întrerupă legătura cu membrii grupării, suspecţii recurgeau la şantaj ameninţând victimele că vor prezenta membrilor de familie unele filme compromiţătoare cu acestea.

×