x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Impacarea, asteptata mereu de la celalalt

Impacarea, asteptata mereu de la celalalt

10 Mar 2005   •   00:00

Procesul civil intentat de fosta gimnasta Oana Petrovschi antrenorilor sai Octavian Belu si Mariana Bitang a fost amanat ieri inca o data pentru ca starea de sanatate a tinerei nu a fost expertizata medical nici pana acum.

RECUNOASTERE. Belu, un antrenor de certa valoare
Pentru ca lipsa acestei probe tine practic in loc intregul proces, judecatorul a dat ieri un ultimatum Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici" (INML) pentru expertizarea medico-legala a Oanei Petrovschi. Daca pana la termenul fixat pentru data de 24 martie documentul medical nu va ajunge pe masa magistratilor, INML risca o amenda de 5 milioane de lei.

DILEMA. Dincolo de amanarea continua a judecarii dosarului, procesul pare sa fi ajuns intr-un punct cel putin ciudat: partile nu se impaca, desi fiecare in parte afirma aceasta intentie. Instanta a primit ieri de la ambele parti confirmarea ca Octavian Belu i-a trimis Oanei Petrovschi suma de 3.000 de dolari, iar fosta gimnasta i-a si ridicat din contul bancar. Mai mult, aparatoarea tinerei a declarat reprezentantilor mass-media ca isi doreste o rezolvare amiabila a procesului. Cu toate acestea, nici o parte nu a facut pana acum vreo miscare spre impacare. "Noi vrem sa rezolvam pe cale amiabila, dar nu in orice conditii, pentru ca este vorba de viata unui copil de 19 ani. Si apoi ce sa fac eu? Nu stiu mobilele paratilor pentru a-i putea intreba direct daca vor sa se impace, iar aparatorul lor nu pare sa faca vreun gest", a declarat ieri avocatul Oanei Petrovschi. (Miruna Pasa)

×
Subiecte în articol: observator