x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un fost ministru îşi caută loc de muncă. Şi-a publicat CV-ul pe un site de job-uri

Un fost ministru îşi caută loc de muncă. Şi-a publicat CV-ul pe un site de job-uri

05 Mai 2015   •   14:57
Un fost ministru îşi caută loc de muncă. Şi-a publicat CV-ul pe un site de job-uri
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

 Un fost ministru de interne şi fost deputat conservator, învins în alegerile legislative din Grecia, din ianuarie, încearcă să-şi fructifice experienţa pe care o are în 'politică în condiţii de criză economică', printr-un anunţ pentru găsirea unui loc de muncă, postat pe o reţea de socializare, informează marţi AFP. 

Anunţul şi profilul lui Argyrios Dinopoulos, fost jurnalist şi corespondent de război, intrat în politică în anii 2000, puteau fi vizualizate marţi pe reţeaua dedicată specialiştilor în 'dezvoltare internaţională', devnetjobs.com. 

Acest 'fost ministru, cu 13 ani experienţă în politică în context de criză economică (Grecia), 15 ani de experienţă ca jurnalist internaţional (...) caută misiune'. 'Mobilitate imediată', se mai poate citi în anunţ. 

Argyrios Dinopoulos explică, de asemenea, că trecerea sa la politică i-a permis să devină 'martorul panoramei complete a unei societăţi căzute de pe culmile bunăstării (Jocurile Olimpice din 2004) în prăpastia unei crize umanitare şi economice' şi să-şi perfecţioneze competenţele în gestionarea crizei 'într-o perioadă de schimbări economice şi sociale violente'. 

Primar al unei comune situate în apropiere de Atena, apoi deputat din partea partidului Noua Democraţie (conservator) timp de şapte ani şi ministru al afacerilor interne timp de câteva luni în 2014 în cadrul coaliţiei dintre socialişti şi forţele de dreapta, Argyrios Dinopoulos se descrie ca un politician familiarizat cu duelurile politice pe platourile de televiziune, unde nu a ezitat să ridice tonul şi să facă faţă altercaţiilor cu interlocutorii săi. 

Pe contul său de Twitter, fostul parlamentar a comentat reacţiile la mediatizarea anunţului său, explicând că, 'atunci când nu este ales, un politician cinstit trebuie să muncească'.





agerpres.ro

×