x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înalt prelat din Biserica Ortodoxă presimte cutremurele: Am un har anume şi simt când se apropie

Înalt prelat din Biserica Ortodoxă presimte cutremurele: Am un har anume şi simt când se apropie

26 Mai 2015   •   11:45
Înalt prelat din Biserica Ortodoxă presimte cutremurele: Am un har anume şi simt când se apropie

Un înalt prelat din România a vorbit în premieră despre harul pe care îl are când vine vorba de cutremure. Înalt Preasfinţia Sa Calinic, Episcopul Argeşului şi Muscelului a dezvăluit că simte cutremurele înainte ca ele să aibă loc.

Calinic a povestit că în 1990, în cadrul unei întâlniri s-a trezit vorbind despre cum să ne apărăm de efectele cutremurelor, iar la scurt timp, clădirea a în început să se zguduie. Prelatul susţine că a presimiţit şi cutremurele din 77 si 86. Calinic spune că are premoniţii înaintea producerii unei catastrofe naturale.

Citeşte şi Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului şi-a făcut CAR. Iată cum puteţi lua CREDITE cu dobândă de la BISERICĂ


Afirmaţia a fost făcută la întâlnirea de vineri, de la Biblioteca Județeană din Pitești, cu primii parlamentari ai Argeşului de după Revoluţia din decembrie 1989, printre care se numără și el.

"După alegerile din 1990 ne-am întâlnit toţi aleşii din Argeş. Şi cum stăteam noi la masă, am început să vorbesc despre cutremure şi despre cum am putea să ne ferim de efectele lor. La puţin timp clădirea în care ne aflam a început să se zguduie, era cutremurul din 1990... Toţi au fugit, numai eu am rămas".

Continuarea pe RomâniaTV.net.

Citește și VINE AZI CUTREMURUL APOCALIPTIC? Profeția, virală pe internet

×