x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis eliberarea din arest a fostul şef al arbitrilor, Vasile Avram

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis eliberarea din arest a fostul şef al arbitrilor, Vasile Avram

21 Noi 2011   •   16:27
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis eliberarea din arest a fostul şef al arbitrilor, Vasile Avram

Fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram si omul de afaceri Sorin Terbea vor fi eliberati din arest, in urma deciziei luata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Instanta suprema a admis recursurile celor doi impotriva unei incheieri a Curtii de Apel Bucuresti, prin care li s-au respins cererile de eliberare provizorie sub control judiciar facute in cadrul procesului penal in care acestia au fost trimisi in judecata.

Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram si Sorin Terbea au fost trimisi in judecata pe 19 octombrie de catre procurorii DNA, care ii acuza de luare, respectiv, dare de mita.

Vasile Avram a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita, in forma continuata si fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura directa cu o infractiune de coruptie. Alaturi de Avram a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, omul de afaceri Sorin-Ioan Terbea, acuzat de dare de mita, in forma continuata.

×