x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu la un apartament din sectorul 3 al Capitalei. 50 de persoane evacuate

Incendiu la un apartament din sectorul 3 al Capitalei. 50 de persoane evacuate

30 Noi 2017   •   10:34
Incendiu la un apartament din sectorul 3 al Capitalei. 50 de persoane evacuate

Pompierii au acţionat noaptea trecută, în jurul orei 2,30, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament situat la etajul 1 dintr-un bloc de locuinţe de pe bulevardul Râmnicu Sărat, a anunţat joi dimineaţă purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin. 

Potrivit sursei citate, din cauza degajărilor mari de fum ce au inundat casa scării şi care puteau cuprinde şi apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite, în mod prioritar, echipe de căutare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor surprinse. 

Au fost evacuate 50 de persoane, printre care zece copii. Numai trei dintre persoanele evacuate au fost transportate la spitale: un bărbat cu arsuri pe mâini şi faţă la spitalul Bagdasar, o femeie cu atac de panică la spitalul Sf. Ioan şi o fetiţă de aproximativ 4 ani, uşor expusă la fum, a fost dusă la spitalul Marie Courie. 

"Acţiunea pompierilor a fost contracronometru. După aproximativ o oră din momentul anunţării incendiului toate persoanele au fost evacuate, iar incendiul a fost lichidat. Intervenţia s-a încheiat la 3,40", a spus Marin. 

La faţa locului au acţionat trei autospeciale de stingere, cinci ambulanţe SMURD, o maşină de descarcerare şi Detaşamentul Special de Salvatori.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu sector 3 bucuresti