x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu la un hotel de pe malul lacului Vidraru! O angajată s-a intoxicat cu fum

Incendiu la un hotel de pe malul lacului Vidraru! O angajată s-a intoxicat cu fum

22 Dec 2015   •   21:11
Incendiu la un hotel de pe malul lacului Vidraru! O angajată s-a intoxicat cu fum

O angajată în vârstă de 27 de ani a hotelului din zona Vidraru unde a izbucnit marţi un puternic incendiu a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi dusă la spital, după ce s-a intoxicat cu fum, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure.

Ea a precizat că se intervine cu 10 autospeciale cu apă şi spumă, un camion cu motopompe, două autoscări şi o ambulanţă SMURD, iar la stingerea incendiului participă circa 60 de pompieri militari.

"Este vorba de hotelul Posada Vidraru, un hotel cu patru etaje de pe malul lacului Vidraru. Incendiul a început la acoperiş, acum este o ardere generalizată, e foarte greu să intervenim, pentru că echipajele noastre nu au acces decât la una dintre laturi, celelalte trei sunt inaccesibile din cauza reliefului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

Ea a adăugat că în hotel nu se aflau turişti, ci doar angajaţii, care au reuşit să iasă, astfel că se poate vorbi doar despre pagube materiale.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: incendiu hotel lacul vidraru fum foc victime