x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INCREDIBIL. Câinele a SALVAT viața unui copil, ajutând la diagnosticarea CANCERULUI

INCREDIBIL. Câinele a SALVAT viața unui copil, ajutând la diagnosticarea CANCERULUI

15 Aug 2016   •   18:15
INCREDIBIL. Câinele a SALVAT viața unui copil, ajutând la diagnosticarea CANCERULUI

Philippa Wood a fost diagnosticată cu cancer după ce Bessie, animalul său de companie, a început să aibă un comportament  ciudat în preajma fetiței, ceea ce a fost suficient ca părinții să-și dea seama că ceva nu e în regulă, potrivit The Sun.

Câinele Border Collie a început să se comporte ciudat în preajma Phelippei, de acum 2 ani, refuzând să stea departe de ea. Părinții copilei au dus-o la medic, unde a fost diagnosticată din timp de leucemie acută limfoblastică.

Fetița face acum chimioterapie, iar tatăl său spune că este foarte bucuros când vede că aceasta se comportă ca un copil normal.

„Ar trebui să îi mulțumim câinelui, dacă nu era el nu am fi depistat din timp boala copilului nostru”, a declarat Philip, tatăl fetiței.

Philip Wood a adăugat „ Datorită comportamentului lui Bessie, am știut că ceva nu este în regulă. Privind-o pe Philippa nu ți-ai da seama că are leucemie, deoarece boala a fost depistată din timp”.

În urma tratamentului, copilei îi va cădea părul și va pierde în greutate.

Este uimitor cum și descendentul lui Bessie și-a ajutat stăpâna în descoperirea cancerului.

Julia Folland, în vârstă de 55 de ani, a declarat în luna aprilie faptul că a ignorat durerile din piept până în momentul în care câinele său collie a devenit extrem de protector și atent cu ea. Când aceasta a mers la medicul de familie, a aflat că are cancer la sân.

 

 

×
Subiecte în articol: cancer leucemie acută limfoblastică