x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infirmiera care s-a fotografiat alături de Cotabiţă a fost concediată! Şi colega care a făcut poza a fost dată afară

Infirmiera care s-a fotografiat alături de Cotabiţă a fost concediată! Şi colega care a făcut poza a fost dată afară

28 Aug 2015   •   17:46
Infirmiera care s-a fotografiat alături de Cotabiţă a fost concediată! Şi colega care a făcut poza a fost dată afară

Infirmiera care a apărut într-o fotografie cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital, în timp ce acesta era internat la terapie intensivă la Spitalul Floreasca, şi colega ei care a făcut poza, au fost demise din unitatea sanitară, până la finalizarea anchetei, conform prevederilor legale, începând cu data de 1 august 2015, potrivit reprezentanţilor spitalului, citaţi de antena3.ro.

Citeşte şi Fotografia cu Cotabiţă în spital, ilegală

Comisia a constatat că fotografia a fost făcută în secţia de Terapie intensivă a spitalului, iar cea care apărea în imagine, infirmiera Maria Stanciu, era angajată în cadrul secţiei. Poza a fost făcută de o altă infirmieră, Violeta Turcu.

Citeşte şi Gabriel Cotabiță, filmat plimbându-se prin curtea spitalului! (VIDEO)


Foto: wowbiz.ro

Comisia de disciplină şi consiliul de etică au constatat că au fost încălcate prevederile Legii nr. 46/2003 privind drepturile pacientului şi principiile deontologice din cadrul spitalului şi că nu a fost respectată demnitatea umană.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, externat din spital!

Legea drepturilor pacientului interzice furnizarea oricăror date medicale sau fotografii ale bolnavilor fără acordul acestora sau al familiilor celor internaţi.

Citeşte şi INTERVIU cu fetele lui Cotabiţă, despre momentele dramatice lângă tatăl lor (VIDEO)

Fotografia controversată a apărut în presă în luna iulie, în timp ce artistul Gabriel Cotabiţă era internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, încă  din data de 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. În data de 16 iunie, el a fost transferat la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

×