x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INFO

INFO

28 Ian 2007   •   00:00

Nadia Comaneci - Cea mai buna din ultima suta de ani
"El Mundo Deportivo", a desemnat-o pe Nadia Comaneci drept cea mai buna sportiva din ultima suta de ani. Selectia a fost facuta la implinirea unui secol de existenta a publicatiei, iar Nadia le-a devansat in clasament pe Martina Navratilova si Steffi Graf. "Este ceva la care nu m-am asteptat. Acest premiu il voi impartasi cu baietelul meu, pentru ca el este medalia mea acum", a declarat, emotionata, Nadia.

Program - Expeditie in Argentina
Doi membri Salvamont au inceput, ieri dimineata, o expeditie ce are ca scop cucerirea a doua varfuri din Argentina: Aconcagua, 6.960 metri si cel mai inalt din America de Sud si varful Ameghino, 5.880 metri. Aldea Ciprian si Seitam Cristian au declarat ca expeditia va dura 28 de zile iar costurile acesteia se ridica la 3.600 de euro, fara echipament. Programul are in vedere promovarea sportului alpin si infiintarea in orasul Busteni a unui club de alipinism. (A.S.)

Alarma falsa - Bomba la Aeroportul Baneasa
Aeroportul Baneasa a fost tinta unei alarme false cu bomba, ieri seara. La ora 18:45 un SMS trimis pe adresa unui post de radio anunta amplasarea unei bombe pe aeroport. Politistii Sectiei 2 au asigurat zona, iar genistii SRI au evacuat persoanele aflate in incinta aeroportului si au cercetat timp de trei ore perimetrul, fara a descoperi vreo incarcatura exploziva. Este cel de-al cincilea anunt fals de acest tip semnalat in ultimele trei zile in Capitala.

Interviu - Regele Mihai este mahnit
Intr-un interviu publicat ieri in cotidianul "The New York Times", Regele Mihai I al Romaniei a vorbit despre sperantele sale de a fi repus in drepturi. Despre Romania, regele spune ca nu se simte pe deplin "acasa". In finalul interviului, suveranul isi aduce aminte de Stalin, Groza, Gheorghiu-Dej si admite ca: "Sunt suficient de norocos ca sunt inca aici".

Eurovision - Prima semifinala a selectiei nationale
Prima semifinala a selectiei nationale pentru Eurovision, care s-a desfasurat ieri sera, i-a desemnat drept finalisti pe Locomondo, Wassabi & Morandi, Nico, Desperado si Tony Poptamas, New Effect feat. Moni-K si RedNex feat. Ro-Mania. Acestia, impreuna cu alti sase concurenti, care vor fi desemnati la 3 februarie, vor participa la finala nationala din 10 februarie. Cei eliminati in urma primei semifinale au fost Jasmine, Spitalul de Urgenta, Respect, Daniela Raduica si Gabriel Huiban.

Bihor - Pregatire pentru tatici
Barbatii oradeni care vor fi in acest an tatici, au sansa sa asiste la nasterea copiilor numai dupa ce vor fi pregatiti psihologic, transmite Rompres. Conducerea maternitatii oradene va organiza un curs special pentru viitorii tatici. Barbatii vor fi informati despre ce inseamna o nastere, despre asistenta medicala si vor fi pregatiti psihologic sa aiba mai multa stapanire de sine. (O.V)

Londra - Telefoanele familiei regale, piratate
Un jurnalist britanic ajutat de un complice a reusit ca, timp de opt luni, sa intercepteze ilegal aproximativ 600 de mesaje din telefoanele mobile ale unor apropiati ai familiei regale britanice, informeaza AFP. Publicarea unor stiri in exclusivitate din viata particulara a printilor William si Harry a atras atentia serviciilor secrete asupra posibilitatii interceptarii mesajelor telefonice. Cei doi si-au recunoscut vina. (O.V)

Manifestare - Targ de nunti la Romexpo
Complexul expozitional Romexpo si-a deschis vineri portile pentru cea de-a doua editie a Targului Profesionist de Nunti din Romania. Timp de trei zile, cuplurile care isi pregatesc marele eveniment au avut parte de o atmosfera animata plus oferte tentante. Cele mai elegante rochii de mireasa si costume de mire si cele mai originale invitatii au fost expuse in cadrul targului. Targul Profesionist de Nunti din Romania s-a incheiat ieri in acorduri de fanfara. (Anca Alexe)

×
Subiecte în articol: observator