x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic: Aglomeraţie pe DN 1, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul către Bucureşti

Infotrafic: Aglomeraţie pe DN 1, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul către Bucureşti

01 Ian 2012   •   15:21
Infotrafic: Aglomeraţie pe DN 1, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul către Bucureşti

Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat ca se circula in conditii de aglomeratie pe DN 1, duminica dupa-amiaza, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul de mers catre Bucuresti.

"Foarte multi turisti se plimba cu autoturismele intre statiuni, altii pornesc spre casa, iar trecerile pentru pietoni sunt intens folosite, mai ales la Busteni. La Predeal, cel mai greu se circula in intersectia cu drumul catre zona Clabucet, deoarece unii turisti pleaca de pe partii, in timp ce altii abia sosesc", se arata intr-un comunicat transmis AGERPRES.
Potrivit sursei citate, politistii brasoveni au luat masura restrictionarii traficului dinspre Brasov catre Poiana Brasov, pe DN 1E, deoarece parcarile din statiune sunt pline. Accesul catre Poiana Brasov este permis pe masura ce alte autovehicule parasesc statiunea, se mai arata in comunicatul de presa (Agerpres).

×