x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic. Circulația pe câteva șosele din România este îngreunată de lucrări

Infotrafic. Circulația pe câteva șosele din România este îngreunată de lucrări

22 Aug 2021   •   09:30
Infotrafic. Circulația pe câteva șosele din România este îngreunată de lucrări

Se circulă fără probleme pe principalele șosele din România, inclusiv pe litoral și pe Valea Prahovei. Duminică dimineața, nu sunt accidente și fenomene meteorologice periculoase. Totuși traficul este îngreunat de lucrări de modernizare în câteva zone.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, duminică dimineață, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe arterele rutiere, autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, carosabilul este uscat, nu este aglomerație și vizibilitate este bună.

Ceață este semnalată doar în județul Harghita. Este vorba despre ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județ.

Duminică, în intervalul orar 08.00 – 18.00, au loc lucrări de aplicare a marcajelor rutiere pe DN 64, între kilometrii 66 și 92 în localitățile Călina și Băbeni, județul Vâlcea. Circulația rutieră se va desfășura îngreunat, pe ambele sensuri de deplasare.

Pe autostrada A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 308, în Sebeș, județul Alba, pe sensul de mers Deva-Sibiu, sunt restricționate banda 1 și cea de urgență, pentru efectuarea de lucrări asupra rosturilor de dilatație. Lucrările se vor încheia luni.

Din cauza unor lucrări de construire a podului peste pârâul Azuga, pe DN1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 135, în localitatea Azuga, județul Prahova, a fost instituită restricție de circulație pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Traficul este deviat pentru această categorie de vehicule pe DN 1A Ploiești-Cheia-Săcele/Ploiești-Târgoviște. Lucrările sunt preconizate a se desfășura până la data de 15 decembrie.

×