x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inspecţie CSM în cazul jurnalistei violate, după ce reprezentanta Parchetului a făcut public numele victimei

Inspecţie CSM în cazul jurnalistei violate, după ce reprezentanta Parchetului a făcut public numele victimei

19 Sep 2013   •   15:57
Inspecţie CSM în cazul jurnalistei violate, după ce reprezentanta Parchetului a făcut public numele victimei

Consiliul Superior al Magistraturii a declanșat o inspecție în cazul jurnalistei violate în centrul Bucureștiului, după ce purtatoarea de cuvant a Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, Mihaela Beldea, a facut public numele victimei, anunţă Realitatea TV.

Mihaela Beldea a ieşit într-o declaraţie publică să anunţe că împotriva violatorului Ninel Mogoşeanu s-a dispus începerea urmăririi penale. Beldea a reluat firul dramei petrecute în septembrie, pronunţând şi numele victimei.

Suspectul principal în acest caz se află în arest preventiv.

În 10 septembrie, jurnalista de la un post de radio bucureştean, în vârstă de 23 de ani, a făcut plângere la Poliţie, reclamând că a fost violată în zona Lacului Floreasca, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit în plină stradă. Potrivit reprezentanţilor postului de radio, jurnalista a fost agresată pe stradă, între zona Perla şi Lacul Floreasca, bărbatul ameninţând-o cu un cuţit, în zona feţei, că îşi va pierde ochiul dacă strigă după ajutor.




×